31 mars 2014

Vecka 14 - veckans tema är Våren
 
Fåglarna kommer tillbaka och börjar sjunga tidigt på morgonen, mysigt eller jobbigt?

Jag har inte märkt av det så värst mycket, men ibland kan det vara mysigt om man är vaken, men samtidigt väldigt jobbigt om man sovit dåligt och vill sova längre.

31 mars 2014

Köpte en soffa för några dagar sedan och idag kom den. Är så nöjd med den och så möblerade jag om så som JAG vill ha det, inte som BLÄÄ ville ha det då. Set mycket bättre ut nu än vad det gjorde innan.
Var även hos tandläkare och lagade ungefär 4 tänder på en och samma gång. Bäst att få allt avklarat så slipper jag gå dit igen, men billigt blev det inte, över 4500kr. Det svidet lite på kontot, men nu behöver jag inte gå till tandläkaren på ett bra tag.
 

30 mars 2014

5 ställen du brukar kika på för att få reda på nyheter

Jag brukar faktiskt bara kolla Aftonbladet när det gäller nyhetssida, men sedan så finns det ju personer på Facebook som delar nyheter från andra sidor och om jag tycker det låter intressant så går jag in och läser det.

29 mars 2014

Hiss & Diss - Nyheter

Hiss:
Man känner sig uppdaterar om vad som händer i världen och inte helt bakom flötet.
 
Diss:
Man ska INTE tro på allt man läser.

28 mars 2014

 

28 mars 2014

Länka en artikel från aftonbladet.se som är den typ av artiklar du helst läser

Det är svårt att länka just en speciell typ av det jag läser, för jag läser det som intresserar mig, precis som alla andra.

28 mars 2014

Att tiden går så fort kan jag inte förstå. Det har redan gått 12 dagar och det är dags för älsklingen att åka hem. Vi har haft det mysigt. Någon av dagarna han var här så kom Allex och henne pojkvän över så spelade vi Monopol och jag förlorade, men jag var glad för det.
Så de som tror att jag har en falsk pokvän eller något sånt kan ju då ta och fråga Allex ifall min pojkvän är något slags påhitt. Jag bara skrattar åt de som tror jag hittar på en massa. Varför skulle jag?
Bara för att han och jag har bestämt att inte skriva ut på Facebook att vi är tillsammans, Vi väljer att inte skriva ut namn eller lägga upp bilder då vi vill ha våran ensak lite privat.

27 mars 2014

Om du inte fick reda på nyheter om vad som hänt i Sverige på en vecka, skulle du tycka det var jobbigt?

Nej, det är inte jobbigt, har vart utan nyheter i sverige längre tid än bara en vecka. 

26 mars 2014

Vad för slags nyheter tycker du är mest ointressant?

Politik intresserarmig inte så jätte mycket just nu, och sport nyheter skrollar jag förbi när jag läser nyheter.

25 mars 2014

Har du någon trevlig nyhet att berätta?

Nja, det vet jag inte direkt. Om jag berättar en nyhet så är det ju ingen nyhet längre. Men jag tror faktiskt inte att jag har något nytt att berätta.

24 mars 2014

vecka 13 - veckans tema är Nyheter
Brukar du vara först att få reda på nyheter bland vänner?

Ne inte alltid, men ibland så händer det, och ibland så är det jag som inget vet och får reda på det av mamma, vänner osv.

23 mars 2014

5 tekniska prylar du tycker är onödiga

Alla saker är väl bra i sig och det finns säkert syfte med alla saker, så ingen sak är väl egentligen onödiga. Saker jag inte har saknar jag inte så jag vet inte vad jag skulle tycka var onödiga.

22 mars 2014

Hiss & Diss - Teknik

Hiss:
Gör det lättare att hålla kontakt med när och kära om man jämför med för 15 år sedan.
 
Diss:
Ibland går det allt för fort fram och vissa saker går sönder nästan direkt efter man köpt dom.

21 mars 2014

Länka en teknisk pryl du suktar efter just nu

Alla vet ju vad en xbox 360 är så det är ingen mening med att länka.

20 mars 2014

Om 50 år, vad för tekniska prylar tror du finns då?

Jag tror att det kommer se ut som idag, men mer flashigt. Allt ska ju vara så tunnt och lätt som möjligt, så kanske att man går runt med en 1 mm tunn mobiltelefon som helt är genomskinligt kanske.

19 mars 2014

Vad tycker du om att barn så unga som 5 år har egna smartphones / surfplattor?

Det tycker jag inte om alls. De är fortfarande barn, men o andra sidan kan det vara bra när barn lär sig att läsa, skriva och räkna, men att de har det bara för att är inget jag tycker om. Det finns så mycket andra bättre saker som man kan ha istället för en padda. Sällskaps spel är så mycket roligare.

18 mars 2014

Vill du vara bland de första att testa ny teknik när den kommer ut?

Ne det behöver inte alls vara så. Jag har en 1 år gammal mobi, men skaffade den när den precis hade kommit ut på marknaden. Jag är helt nöjd med den och skulle inte tänka mig någon annan telefon. Jag har inget xbox även om jag skulle bilja ha det för jag har några spel, men de ligger hemma hos killen för han har xbox. Fast det jag har inte spelat sedan Januari tror jag. 

17 mars 2014

vecka 12 - veckans tema är teknik
Finns det någon teknisk pryl som de flesta andra har som du valt att inte äga?

Det är väl en sådan här padda som nästan alla går runt med eller har hemma. Har man inte själv en sådan så har säkert någon familjemedlem en padda.
Jag håller mig till min mobil och laptop, det fungerar för mig. Kan ju koppla både min laptop och min telefon till TVn om jag vill så det är nice.

16 mars 2014

5 onödiga saker du alltid tar med på resan

Jag tar alltid med för mycket kläder för jag vet aldrig hur vädret blir så jag tar med mig kläder för alla tillfällen. I sommar blir det nog lite enklare. Räcker det med 5 bikinis eller är det onödigt?

16 mars 2014

Idag kommer älskligen till mig, men tyvärr har jag ingen möjlighet att åka och hämta han när han kommit fram så får möta han på stan istället. Som tur är så är han väldigt smart och klarade det själv.
Tyvärr blir det ingen bild på mig och han tillsammans eller någon bild på han överhuvudtaget pga, ja det finns många anledningar. Men de som frågar mig privat om att få se kan väl om jag är snäll vid det tillfället.

15 mars 2014

Hiss & Diss - Att resa

Hiss:
Det är kul och trevligt att upptäcka nya städer /länder. Jag tycker om att resa och gör det rätt så ofta, när jag har tid och råd. kan dock inte vara borta så länge när jag reser då jag har saker jag måste göra här hemma. Men man får vara glad för det lilla man får.
 
Diss:
Ibland kan det vara jobbigt att resa, flyga och all denna väntetid som man harmellan tåg, buss, flyg osv. Så det negativa med att resa är att det tar tid.

14 mars 2014

 

14 mars 2014

Tipsa om ett resmål du gärna skulle vilja besöka

Det finns många resemål som jag skulle vilja besöka. Operahuset i Sydney är något som jag velat besöka i många år. Jesus i Rio de Janeiro är ett ställe jag skulle vilja se med egna ögon innan mitt liv avslutas.
Jag skulle vilja åka på en romantisk resa till Bora Bora och bo i en bungalow ute i vattnet.
Sen skulle jag vilja åka tillbaka till Thailand och se när Big Buddah är färdigbyggt för det är ju ändå 3.5 år sedan jag var där. Så här såg det ut när jag var där senast, inte i närheten av klar.
 
 

13 mars 2014

Om du bara fick välja ett resmål att besöka en vecka om året resten av livet, vilket blir det?
 
Jagskulle välja thailand, men det är ca 12 timmar flygresa dit så jag vet faktiskt inte om 1 vecka är tillräckligt, så jag väljer att åka till Thailand i 2 veckor om året.

12 mars 2014

Berätta om ett resemisstag

Det var väl intre direkt någon stor resa. men när jag bodde i Nederländerna så skulle jag åka och träffa en tjej och fika och så. Men när jag kom fram så kom de dåliga ursäkterna och jag hade inga mynt till att åka tåget hem, utan jag hade bara sedlar och går inte att köpa tågbiljett i maskin med sedlar. Tyvärr var det för sent så ingen tågststion var öppen vid den lilla tågstationen som jag var på. Pratade med tågvärden och han sa att jag kunde åka en station så jag kunde köpa en biljett hem. Spenderade 50 euro denna kväll på inget. Det var ett stort misstag.

11 mars 2014

Charter eller resa på egen hand?

Jag har bara rest med charter en gång och det var 2010 när jag var i Thailand, Annars så har jag bara bokat fly och rest dit jag ska åka.

10 mars 2014

Vecka 11 - Veckans tema är Resor
 
Brukar du köpa souvenirer?

Nja, inte direkt souvenirer, utan jag köper nog kläder eller skor när jag är ute och reser, det känns mer som att de kommer till användning, men något kul kan man väl köpa om man åker till något speciellt ställe.

10 mars 2014

Idaggå går mitt ID kort ut och jag är no longer en person. Nedå, jag har fortfarande mitt pass som jag kan använda när det behövs. Så det är inga problem.
Även 2 månader med älsklingen idag, inte så speciell lång tid, men något iaf.
 

9 mars 2014

5 låtar du gillat från Melodifestivalen, du får välja från alla år
 

2014 - Sanna Nielsen
 
2014 - Penetoz
 
2012 - Loreen
 
2009 - Sarah Dawn finer
 
2008 - Sanna Nielsen
 
Sen finns det säker mer som jag tycker är bra.
 
 
 

8 mars 2014

Hiss & Diss - Melodifestivalen

Hiss:
Det är många bra låter och artister som medverkar och man hittar nya favorit låtar. Det är lite spännande att sitta och kolla på Finalen i Sverige och känna att den man hoppas ska vinna också vinner. Då blir man glad.
 
Diss:
Ibland så kan det kännas jobbigt med alla deltävligar och att det är varje vecka och det finns så många mindre bra låtar som man tänker "Åh herre gud, vad gör denna låt här".

7 mars 2014

Länka den bästa låten ur alla Melodifestivalens deltävlingar i år
 
 
 
 

6 mars 2014

Om du fick välja en artist som skulle medverka i Melodifestivalen, vem skulle det vara?

Har ingen direkt artist som jag skulle vilja se i Melodifestivalen, utan jag låter det vara som det är och så utgår jag ifrån det.

5 mars 2014

Brukar du rösta i Melodifestivalen?

Nej, jag brukar inte rösta i Melodifestivalen och då kan jag heller ej klaga på vem som vann. Jag kan ju bli lite besviken på att den jag ville skulle vinna inte gjortde det. Men detta år så vann ju den jag ville skulle vinna.

4 mars 2014

Vad tycker du om programledarna i Melodifestivalen i år?

Nu kommer jag inte ihåg vilka dom var, men de va väl helt okej, varken roliga eller tråkiga.

3 mars 2014

 

3 mars 2014

Vecka 10 - Veckans tema är Melodifestivalen
 
Hur brukar du titta på Melodifestivalen?

När jag var yngre kollade jag alltid, men under ett par år så kollade jag inte, men iår så kollade jag faktiskt och tycker det fanns några bra bidrag. Den jag hoppades skulle vinna van också. Så jag blev glad.

2 mars 2014

5 saker som alltid ligger framme trots att du stör dig på dem

Sängen är något jag stör mig mig på något otroligt då jag bara har ett rum och kök. men jag kan ju inte göra så mycket åt saken just nu.
Nagellack som jag "glömt" att ställa tillbaka, på något sett så stöt det mig att de står framme, men jag tar mig inte i kragen att ställa tillbaka dom.
I köket är det att det nästan alltid står disk framme, det är inte mycket, men stöd mig ändå på det. Nästan direkt efter jag har diskat så blir det ny smutsdisk.
 
Kommer inte på något mer just nu, för det är inte så mycket som jag har ligger framme som jag stör mig på.

1 mars 2014

Hiss & Diss - Städning

Hiss:
Det är fint efter man har städat och man känner sig nöjd och att man har gjort något bra för man är nöjd med hur det ser ut.
 
Diss:
Är väl att ibland kan det vara svårt att väl komma igång, men när man väl kommit igång så går det undan.

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se