28 feb 2015

Inte har jag somnat än. Jag är helt enkelt inte trött och så håller min granne (där uppe) fortfarande på och för en massa liv. Tror han började omkring 18 tiden med att föra liv. Med andra ord så kommer detta bli en helt vanlig helg med att lyssna på min granne när han spelar musik, kollar på serier (som låter som 3de världskriget, så låter det just nu), gapar och skriker.
Helger brukar för andra betyda ta det lugnt och få vila ut, men inte här inte. Inte ens på vardagarna får man vila ut.
 
Eftersom jag inte kan sova så tänkte jag sätta mig och kolla på serier jag med, men inte något våldsaktigt, utan jag tänkte kolla på Heroes, har hunnit komma in på säsong 2. Till det har jag laddat upp med lite ost, salami och en kopp (glas) te. Ett jätte gott te som heter Cozy Christmas, som jag köpte på Indiska. Det var mamma som rekomenderade det, så passade på att köpa det när det var på extrapris (efter jul såklart).
 
 
 
 

26 feb 2015

Satt och pratade med Älsklingen fram till 3.11 inatt på skype. Efter det så kunde varken han eller jag somna.
Inte förrän efter 5.53 somnade jag (det var då jag skickade sista meddelandet till min sötnos).
7.36 skickar Melinda meddelande till mig om vi ska gå och träna snart. Jag svarade 8.32 när jag vaknade av mig själv att jag skulle äta frukost först, men råkade visst somna om till 9 och skrev då att jag bara skulle äta frukost så vi kunde mötas upp vid 10 istället.
Gick upp till henne en stund innan vi gick ner till stan och tränade.
Även fast jag inte sovit mer än 1-1.5 timme inatt så var det jätte skönt att träna.
 
Efter det gick vi hem till henne och satt där ett bra tag. Hjälpte henne att fixa decorplast i hennes badrum. Dålig bild ser jag nu när jag kom hem.
 
 
När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen, efter det lagade jag mat och råkade visst somna till lite i 2 timmar ungefär.
 
Tänkte nu lägga mig i soffan och kolla på Heroes.

25 feb 2015

Idag vaknade jag klockan 10. Började dagen med frukost och lite serier.
Omkrng 13.30 gick jag iväg till Åbacken för intervju och sen hem till Melinda.
Var hemma hos Melinda en liten stund innan vi gick ner till stan.
Började med att fixa gymkort till mig: CHECK!
 
 
Efter det så köpte jag skor. 
 
 
Efter det gick vi till Bokrean på Akademibokhandeln, Panduro, In&Finn, H&M.
Passade på att handla hem dess 2 för 128kr.
 
Nu slipper mina halsband ligga i en låda och trassla ihop sig.
 
Lipbalm och "ännu" ett till ljusfat. Nu ser det bättre ut uppe på bokhyllan.
 
Här ska det göras lite ljus av stumpar som blivit över från andra ljus.
 
Gratis är alltid nice. Ännu mer nice var att jag fick 11 kr i plånboken från H&M också. Tack!
 

22 feb 2015

Igår frågade min mamma om jag ville med till Slagsta för att hälsa på min morbror med familj för de var där under helgen, och eftersom de inte bor i stan så ville jag följa med.
 
Mamma ringer och säger att hon är på väg omkring 11 tiden. Jag går ut och mamma kommer, hon kör lite som en galning och det kan jag förstå när jag kliver in i bilen. Hon pratar i telefon med sin bror och vad jag förstår efter en stund så är inte alls jag och min mamma välkomna?
Den lilla anledningen är för att min kusin, Emelie, går runt och säger att jag och hon är i oense?
 
Jag bröjar då att småle samtidigt som min mamma fortfarande pratar i telefonen för jag vet ju exakt vad det handlar om.
Som jag förklarar för mamma när hon lagt på. 
Min kusin tror sig då att hon och jag är oense pga, För mer än 1 år sedan skulle hon ta hand om min post och lägga de på mitt köksbord medan jag ej var hemma. 
Jag hade skrivit en lapp åt henne att lägga det på köksbordet och att om hon ville känna på att hur det var att "bo" ensam så kunde HON sova kvar här.
När jag kom hem så det första jag ser är GRUS på köksgolvet. Massor av HÅR på vardagsrumsbordet, men vart är MIN POST?
Jag hör av mig till min kusin via sms och på facebook, men jag får inget svar.
 
 
 
 
Så den 24 feb 2014 åkte jag och mamma (mamma satt kvar i bilen) hem till min kusin och konfronterade henne då hon inte VILLE/VÅGADE svara mig.
 
Jag frågar henne vart hon har lagt posten, det kom fram att hon hade lagt den rakt över gatan från där hon bor, hos mormor och morfar (6.4km från min bostad).
Fick inte riktigt nått svar på min fråga varför hon hade lagt min post där.
 
När jag frågade henne om vem mer än HON som hade sovit it min lägenhet (jag är inte dum, sånt märker man). så svarade hon att det var en tjejkompis.
Då frågade jag henne om jag hade sagt till henne om det var okej att hon fick ha någon annan sovandes här?
Och jag tillägger att hon kunde frågat först.
Nemen lilla kusin, står du nu här och börjar böla?
Hennes svar i gråten var: men du var ju inte hemme.
 
Det spelar ingen roll om jag var hemma eller inte. Hemma var jag ju inte, det var just därför jag bett henne att kolla min post. Men att hon kunde så enkelt som skickat iväg ett sms, skrivit och frågat på facebook.
 
Så istället för att säga att hon gjorde fel så står hon och gråter och försöker försvara sig genom att säga att hon mådde dåligt och det var därför hon hade en kompis sovandes i min lägenhet.
Mitt svar på detta var då: om du mådde så dåligt som du nu påstår så skulle du varit hemma istället!
 
Tog tillbaka mina nyklar och skriv till henne när jag kom hem. 24 feb 17.03. Jag fick inget svar, inte heller läste hon detta medelande förrän 9 (nio) månader efter, och fortfarande inte svarat.
 
Som min mamma sa, Jag tog tag i problemet när jag konfronterade henne den 24 feb 2014, men lilla fröken Emelie håller det fortfarande i sig, tror nog att hon är lite rädd. Men hade hon bara frågat innan hon lät sin kompis sova här hade detta problem inte varit nu.
 
Jag har inga som helst problem med min kusin, det är från hennes sida det är problem, för det är hon som undviken mig, min mamma osv. Hom kom inte ens på min mammas födelsedag, nu förstår jag varför.
 
En låt som jag satt och tänkte på var: Let it go Let it go Cant hold it back anymore. Hon måste läsa sig att släppa taget.
Det har jag gjort..
 
 
 

21 feb 2015

Har inte alls sovit nått bra inatt, om jag ens har somnat riktigt. Grannen ovan har hållt på hela natten och spelat musik, kollat på serie/film, gapat och skrikit.
Sen blev jag också väckt av Johan, han sa att han skulle åka iväg till tippen och sen komma hit med bokhyllan.
Så det var bara att gå upp och börja städa undan där bokhyllan skulle/ska stå.
Började även att tvätta av dörrarna.
 
När Johan kom hit med bokhyllan så fick han kalla på "backup" bärhjälp, eftersom varken jag eller Johan kunde lyfta tungt. Jag vet inte hans anledning, men jag var hos sjukgymnasten igår. Så efter ca 15 minuter så stod bokhyllan här, dock intepå rätt plats för skulle damma/tvätta av den först.
 
Nu står den på rätt plats, och nu ska jag bara fundera på hur jag ska fylla den.
 
 
 

19 feb 2015

Kom hem från Melinda för ca 20 minuter sedan och tänkte äta något och kolla på Heroes. Alla avsnitt blev klara igår. Så nu har jag massor att kolla på.
Jag har ju ändå inget annat för mig. 

18 feb 2015

Så detta är alltså vad jag fick i (försenad) alla <3 dag's present av älsklingen.
 
 
Sen fick jag:
2st badlakan
2st (vad jag nu ska kalla det, påse för handen att tvätta sig med)
4pack rakhyvlar (för de som finns att köpa här suger)
 
TACK ÄLSKLING!!!!!! <3
Du får ditt när du kommer hit, puss!

18 feb 2015

Efter mycket om och men så har jag äntligen mitt paket hemma.
Paketet skickades den 9 feb omkring vad jag kommer ihåg vid 13 tiden och sedna började paketet sin resa mot mig.
 
 
Paketet började sin resa 10 feb kl 03.25 och kort efter det 11 feb kl 17.18 står det att postnummer är fel.
Vilket är väldigt konstigt, för på kvittot som finns vid avlämnandet av paketet så är postnumret rätt, och på paketet är det rätt.
 
 
Mitt paket blir då skickat till Toftanäs (vart de nu ligger) och sedcan vidare till Segeltorp (vet jag heller inte vart det är) och sedan till Gotland (en Ö, när jag bor på fastlandet, hmm) där det står felsorteras. Ja, det är väl klart mitt paket har blivit felsorterat. Så mitt paket blir tillbaka skickat till Segeltorp och sedan vidare till Örebro. Efter det vidare till Eskilstuna (jippi, mitt paket har nu nått rätt stad) lastas på en bil för utkörning. Men det gick ju inte att leverera då man måste ha en tag för att komma in i porten. Vanlig post har ju en tag så de kan komma in i porten, så om nu något företag ska leverera ett paket till dörren så ska väl de se till att de har en tag så de också kan komma in i porten, eller?
 
Eftersom de ej kom in i porten blir mitt paket lämnat på Ica och jag får då en avi (idag) om att jag kan hämta ut mitt paket. När jag kommer till Ica så säger de att mitt paket är under leverans och ej finns där. Men jag ser ju mitt paket så jag säger till de i kassan att kolla på paketet och klart så var det mitt paket. Tur så fick jag ut paketet ändå och har det hemma.
 
 
Sedan när är mitt postnummer 62229? Vem har gjort fel? Säger då en sak att DPD aldrig har varit en höjdare på att leverera, allt mindre varit bra på kundservice.
 
 
MItt pakete har levererats till postnummer 63229. Se där, det är ju rätt postnummer. Konstigt då att någon/något har fått för sig att det ska vara 62229 istället.
 
Nu ska jag sätta mig och öppna mitt paket som jag skulle haft för 1 vecka sedan (då det skulle levererats mellan den 11-13 feb) och sedan fixa något att äta, och ta värktabletter för min huvudvärk släpper aldrig.
 

18 feb 2015

Skaffade en ny facebook för ca 2 dagar sedan. Egentligen är det en gammal facebook som jag bara gjort iordning så jag kan börja använda den istället.
Min gamla facebook har jag ej längre tillgång till så det blir att använda den nya.
Det jobbiga är bara att lägga till vänner som tror att man är fake, sånt som händer. Men får väl helt enkelt förklara hur de ligger till antingen via meddelande på facebook (fast då kommer meddelandet i övrig mappen, så de kan ta tid innan personen läser) eller ringa, alternativt när man ses förklara hur det ligger till.
 
Jag tror jag är klar med att "försökt" gå med i alla grupper som jag tidigare var med i. endel är det lite svårare att gå med i, då jag ej har profilbild pgv mitt ex som snor den och skapar fakeprofiler på olika sociala medier och skriver ut skit om mig..
 
Just nu håller jag på och gillar sidor som jag gillade på min förra så jag får uppdateringar från de igen.
Känner mig jätte stolt att jag har 14 vänner just nu. Det är intemycket, men det är ändå de som jag har mest kontakt med, så det gör inet att jag inte har mega massor av vänner på facebook. På min förra tror jag att jag hade under 90st..
 
Bättre med några få BRA vänner än 2000 som man inte känner alls.
 
 

17 feb 2015

Hej och hå, så denne dag startade.
Jag vaknade ca 14.40, kollade mina mail och såg att jag hade fått svar från posten. Läste det och sedan svarade älsklingen och Melinda. I samma jäkla ögonblick fick jag ett meddelande från Jonny: halloj
Men det märkte jag inte förrän ca 25 minuter senare då han skriver igen: Å
Eftersom jag var upptagen med att prata med älsklingen ang mailet jag hade fått.
 
så jag svarade i stil med (eftersom jag nu har tagit bort allt som har med han att göra):  sååå. jag hann vakna, kolla email, svara (min pojkväns namn) och det var allt. samma ögonblick som det hände, whopps så kom ett meddelande från dig? varför just när jag vaknade, var online på whatsapp, varför just i samma ögonblick?
 
Och han svarar: Jadu, kanske det är ödet
Jag svarar i stil med: Öden kan hoppa up och sätta sig där solen aldrig skiner. Bullshit faith, finns inget som heter så, Mucst be a fool to believe in faith
 
Då svarade han bara: haha
Och mitt svar blev då: ?
 
Jonny: något vaknade upp på rätt sidan av sängen (cpfuckingsmileysommaninteskickartillnågonsombaraärvän)
Detta skrev han sarkastiskt
Jag svarar: nej det har jag inte, men endel saker du har sagt de senaste dagarna är inte okej
 
Jonny: huh?
Jag svarar: ex, när jag klev ur bilen efter vi handlat så säger du: snygga. Jag fattar först inte vad du menar, men sen när du säger rosa så fattar jag, så säger man bara inte!
 
Jaha och detta var då allt, sedan svarade han inte. och förmodligen har jag blivit blockad. Så jätte moget av en gammal, eller ja, gammal är han ju.. så han borde ju ha lite mer innanför pannbenet än vad han har visat. Man kan tänka sådana saker, men man säger det inte till någon man knappt har känt 1 månad.
Barnsligt beteende finns även hos "vuxna" människor.
 
Sen att han hade frågat mig om ifall jag ville åka med han till sitt jobb och bada bubbelpool, spa med han.. Nu får han ju ändå ta och ge sig. Jag har pojkvän och nej jag vill inte sitta halv naken i en bubbelpool med någon annan kille? Vad tror han egentligen? (JAG VILL KRÄKAS)
Och så igårkväll så skickade han: HOTSPA (4 st smiley med solglasögon)
Vilket jag total ignorerade, för så skrver man inte heller till någon som man knappt känt 1 månad.
Vart ville han komma med att skriva sådär? Få mig att bli avundsjuk. Då lyckades han inte.
Skojade till med älsklingen lite och skoja att jag skulle skriva tillbaka: Jag kommer att få mitt HOTSPA när (min pojkväns namn) kommer hit, och det är med en riktigt person, full body massage, sååå himla djupt
Fan, detta låter skit på svenska, haha.
 
 
 

16 feb 2015

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Bara tagit det lugnt. Melinda kom hit en stund nu på eftermiddagen /kvällen, satt här och pratade ett tag. När hon skulle gå hem så följde jag med henne till Ica för att se om paketet hade kommit, men icke. Gick till kiosken och där var det verkligen en surf*tta som jobbade. Tycker nästan synd om henne vilket tragisk liv hon måste leva. Hon kunde helt enkelt inte le, tror heller inte hon hade någon humor.
Gick då hem istället och bakade kokoskaka.
Pratade även med älsklingen samtidigt som jag bakade. Snart så kommer han hit!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Totalt blev det 12 bitar

15 feb 2015

Mamma hade tydligen hört av sig på whatsapp: Shopping idag? Vakna!!!! :D (kl 9.18)
Och jag svarar: Då skulle du hört av dig tidigare så man kunde planerat. (kl 12.15)

Efter det ringde mamma upp och sa att hon åker ifrån sig ca 70 minuter efter vi lagt på.
 
Hade jag vetat att mamma skulle åka iväg och handla idag så hade jag inte åkt iväg med Jonny igår. Jag åker hellre och handlar med mamma än med Jonny.
 
Efter jag och mamma hade handlat, hon handlade, inte jag. Så åkte vi hem till mormor och morfar, men de var på väg ut för att gå så vi åkte iväg och tanka bilen och lite sådant. Sedan hem till mormor och morfar för fika och prat.
 

15 feb 2015

Idag har jag utnyttja Jonny lite och hans bil. Nämligen att åka och handla. Först till Willys, men fattar inte varför han tar den vid motorvägen istället för den som ligger i stan (eftersom den i stan är mycket närmare). Efter det bliev det Maxi. Sen hem och packa in allt i kylenoch frysen.
 
Senare gick jag över till Jonny för att kolla på Melodifestivalen på hans tv eftersom jag missade det när de sändes live och min skärm är så liten. Men hans jäkla box av nått slag fungerade inte (fattar inte varför man ska krångla till det med massa extra boxar hit och dit). Så vi satt och kollade på Heroes tills jag fick nog och gick hem.

14 feb 2015

Sitter och väntar på paket som skulle komma senast idag, men jag har inte fått någon avi. Så jag gick till ica för att kolla om paketet hade kommit dit, men nepp. Gick då hem till Melinda och satt där ett bra tag. Satt och drack 1,5-2 glas vin och pratade en hel del.
 

11 feb 2015

Blev väckt av min granne imorse igen. Denna gång var det 05.58 som grannen började med sitt dunk dunk.
Lyckade somna om efter ett tag, förmodligen då han gick till sitt så kallade jobb. Undrar vad han jobbar med? Inte kan de vara nått som har med skönhet att göra iaf. Lukar fylla varje gång man stött på han, usch.
Jag har en dusch och jag använder den iaf.

Denna använde jag idag innan jag skulle ner till stan för ett par ärenden. Det sista ärendet jag hade tog längst tid och jag ska ev tillbaka imorgon, om jag inte får tag i de via telefon hemma.
 
 

10 feb 2015

 

9 feb 2015

Har varit hos Melinda hela kvällen och pratat, druckit tea och pratat ännu mer. Klockan blev rätt så sent så nu är jag hemma igen..
Nu blir det sängen och sova.

7 feb 2015

Dagen började med frukost och inte långt efter det får jag ett sms och inte långt efter det är jag på väg hem till Johan, Yvonne och tjejerna. Jag skulle kolla på en bohylla som de ville göra sig av med. Tackade ja till den. Sedan blev jag helt enkelt kvar där.
Nån köttbit och beasås till middag blev jag bjuden på.
Efter maten och till mesta dels satt jag och höll tjejerna sällskap med:
 
Jag ger upp för det blir för tajt på fingrarna.
 
Ett litet armband till dockan.
 
Sverige. Jag gjorde en till men blev ingen bild här på den.
 
Denna gjorde den älsta tjejen.
 
 

6 feb 2015

Idag är det fredag, inget speciellt egentligen. Har varit på stan en stund för skulle visa upp ett papper klockan 11. Tyvärr så fick jag sitta och vänta i ca 30 min för hon hade glömt bort att jag skulle komma vid 11. Men det löste sig ändå.
Efter det gick jag hem till Jenny och satt där och drack lite kaffe och pratade lite. Vi bestämde oss för att gå ner på stan igen och kolla runt. Kommer inte riktigt ihåg varför vi skulle på stan, men trevligt var det.
 
På väg ner till stan ringer min mobil med nyheter som jag väntat på. Äntligen så kan jag gå och göra det jag borde gjort för länge sedan. Så det var bara för mig att gå iväg och hämta upp de papper som jag skulle hämta. Stannade en stund och pratade lite om framtiden som ser väldigt ljus ut.
 
Efter det gick vi tillbaka till Jenny och efter ett tag tog jag bussen hem. Höll nästan på att somna på bussen. Var redan trött innan så det var därför jag tog bussen hem.
 
 

4 feb 2015

 
 
 

3 feb 2015

Idag hade jag tänkt fortsätta lite med fixa här hemma. Vet inte riktigt hur jag vill ha det, men får väl prova mig fram lite och se hur det blir till slut.
Ska tvätta senare också, även fast jag tvättade igår.
 
Just a random picture.
 

2 feb 2015

Hade så tråkigt idag och kände för att möblera om lite. Och så fick det bli.
Satte mig i köket också och gjorde ljushållare av gamla värmeljus.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 feb 2015

Blev väckt av mamma som sa att hon skulle gå ut och borsta av snön från bilen och sen skulle komma hit och plocka upp mig.
Stress upp ur sängen, fixa till sig lite och äta lite frukost. Kaffe vågade jag inte göra iordning för visste inte om jag skulle ha tid med det. Men ändå tog det ca 30 minuter innan hon ringde igen och sa att hon börja köra.
 
Körde iväg till ÖB, men jag tog visste en väldigt kontig väg dit för blev lite förvirrad över allt som jag och mamma pratade om, men det var bara att köra på och till slut så var vi vid ÖB. Köpte inte så mycket där så åkte till Maxi och handlade mer där. Hem till mig och lämna av allt och sen köra hem till mamma och äta sen lunch.
 
När jag kom hem så var jag så trött så jag struntade i tvätt tiden som jag hade bokat.Bokade om så imorgon ska jag väl tvätta.
 
 
Det var inte lite snö ute och det kom mycket mer under dagen. Synd så var det för mycket folk ute så kunde inte ha lite kul.
 

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se