30 april 2016

Idag var Patricia hos mig för hon behövde prata av sig om en del saker. Och självklart ställer jag upp och lyssnar. Vi pratade en massa om vad som hänt henne, fast vi pratade om masso av annat också.
 
Jag fick be henne att prata rätt så högt för jag har känt mig halvt döv de senaste 2 veckorna. Varför vet jag inte, men jag ska till vårdcentralen på måndag så SSK får kolla.

29 april 2016

Jag fick en kaffemaskin av älsklingen när jag var hos han.
 
 
Fick även en påse med "pads" till den. Borde räcka ett litet tag då det är 36st i en påse.
 

29 april 2016

När jag landade igår så var det världens snöstorm. Först stod jag och vänta på bussen och sen när jag var på bussen hem så är det första jag ser i motsats riktning en Ambulans. Jag tänkte inte så mycket på det utan tänkte på annat medan bussen forsatte köra.
Fram påvägen ser jag att de (polisen) spärrat av vägen så vi kan ej fortsätta på den vanliga vägen, så vi får köra in på en lite mindre väg.
Det hade varit en olycka längre fram på den stora vägen, och eftersom bilister inte kan anpassa sig vid trafikolyckor här i Sverige så har nu polisen bestämt att spärra av vägen. Jätte bra tycker jag för det ska inte krävas mera liv.
 
Väl inne på den mindre vägen så ser jag en bil som kört ner i diket. Stackare tänkte jag, men det var tydligen någon i bussen som börja svära och skratta åt han som kört i diket.
 
När vi kommit tillbaka på den stora vägen så ser jag ännu en som kört av vägen intill ett litet berg, och där står även en polisbil och pratar med bilisten som kört av vägen. Varpå någon i bussen skrattar igen, och jag vänder mig om och ser då att det är gubben bakom mig som skrattat. Varpå jag enkelt frågar han ifall han hade skrattat om det varit han som kört av vägen. För det är faktiskt inte ett dugg roligt om någon kör av vägen.
 
Inte långt efter detta så möter vi 4 st bandbilar som kör i rask takt. och inte kort efter det så kommer ytterligeare en ambulans.
 
Allt detta hände alltså mellan Nyköping och Sparreholm.
 
Jag tror många hade ändrat sina däck till sommardäck då vädret den senaste tiden visat på vår väder. Men kommer det snö och blir halt på vägen se då FAN till att köra försiktigt, eller kör inte alls om man ej har vinter däck på, alt däck som är anpassade på vinterväglag.
 
 
Bilden togs strax efter vi lämnat Nyköping: ju närmare Sparreholm vi kom ju mer snö var det på vägen.
 
Från SParreholm och hemåt så blev det mindre och väl hemma så regnade det bara och inget spår av snö fanns.
 
Idag ska jag ner på stan och till AF och sen träffa Ingrid och hennes dotter och ta någon good lunch någonstans. Jag tippar på att det blir på Bamboo..

28 april 2016

Idag är det dags att åka hem. Jag vill verkligen inte förjag trivs ändå här. Men jag ska tillbaka, när vet jag inte då jag ev jobbar i sommar och kan då inte hurseomhelst inte bara åka iväg.
Det var meningen att mamma skulle hämta mig när jag landat, men hon var tvungen att jobba så jag får helt enkelt ta bussen, men det går rätt snabbt ändå.
 

24 april 2016

I April brukar det ju vara vår och relativt fint väder. Nu är det blåsigt och så började det precis hagla. Det är helt vitt ute, men det försvann rätt så fort. Men under en tid så såg det ut såhär på balkongbordet.
 
 

22 april 2016

Saknar dig vännen. Ses när jag är hemma igen
 
(usch så gammal bild, men vänskapen är starkare)

20 april 2016

Jag älskar att shoppa så idag var vi iväg och handlade lite kläder och sånt till oss.
 
Här är några av dom:
Jag spenderade totalt: ca 799 kr (€85,60)
Totalt fick jag med mig 21 olika saker, varav vissa var flerpack som strumpor och sånt.
Jag är gätte nöjd.
 
 

15 april 2016

Ligger här med världens mensvärk (jag tyker synd om mig själv). Älsklingen lämnar mig ensam för att åka iväg och handla choklad till mig. När han varit borta i ca 50 minuter så undrar jag ju såklart vart han är. Men så får jag ett meddelande av han där det typ står: vill du ha McFlurry?
JA TACK!
Så kommer han hem med 2st chokladkakor, 1 McFlurry och en burgare till mig.
 
 
 
 

13 april 2016

Är det bara jag som skrattar lite för mig själv när man på vägen ser dessa skyltar? Haha.
 
 
 
 

12 april 2016

Bussen går från stenby 10.41 men innan det så ska jag iväg och sola lite.
Lite trist att mitt internet tog slut igår, men det finns wifi på bussen och på flygplatsen.
 
 
 
Hörs och störs en annan dag...

11 april 2016

Rosa bubbel bad...
 
 

11 april 2016

Idag är det dags för andra intervjun på det jobbet jag sökte förut. Jag var ju på första intervjun i torsdags och det verkade jätte bra. Hoppas det går lika bra idag.
 

10 april 2016

Stannade visst kvar hos Alexandra inatt och det blev en god frukost idag..
 
 
Igårkväll så satt vi och spelade lite kort och drack vin (till skillnad från våra föräldrar som dricker te när de spelar kort). Sen bestämde vi oss för att spela lite xbox (left 4 dead 2) men mitt i spelet så frös allt så det var inte ett dugg kul. Så vi bestämde oss för att kolla på Sällskapsresan (hälsoresan) tror jag den heter... Ratta-ratta-ra!!!
 
För övrigt så är det bara 2 dagar kvar tills jag åker :D ..
 

9 april 2016

Idag är det lördag och idag ska jag iväg och fixa mina ögonfransar igen. Efter det så ska jag hem till Alexandra en sväng och jag vet inte direkt vad vi ska hitta på.
 
En apa jag målade för ett tag sedan.
 

8 april 2016

Idag på dagen har jag tagit det lugnt och målat lite och sen på kvällen så kom mor och bror och hämta mig, sen släppte mor av mig och bror på stan så gick han och jag till Bamboo och åt kvällsmat. Det var någon månad sedan vi gjorde det och det var jätte trevligt.
 
 
 
 
 
 

7 april 2016

Min första dag som arbetssökande. Först så bar det av på interbju på ett jobb som jag hade sökt (bra start på min första arbetslösa dag).
Efter det åkte jag hem till mamma och åt "lite" frukost. Och när klockan blivit halv 12 tror jag så tog jag bilen till (gamla) jobbet för att lämna tillbaka min nyckel. Och så passade jag på att hälsa på (jag kunde väl inte hålla mig därifrån). Efter det åkte jag hem till mamma och lämna tillbaka bilen.
 
Hann också måla lite nu på kvällen så denna blev klar.
 
 

6 april 2016

Idag är det sista dagen på jobbet för min del.
Jag bakade en tårta till mina kollegor mfl.
 
 

2 april 2016

När jag gick till jobbet härom morgonen stod det på min telefon att det snöa!!
Ehh nej tänkte jag eftersom himlen var helt blå...
Några minuter senade så visade telefonen solklart.
Man kan verkligen inte lite på vad den visar.
Det har hänt att det visat regn men så är himlen helt blå.
 
 
 

1 april 2016

Idag vaknade jag i skaplig tid för jag hade en del saker att göra idag.
Vid 11 åkte jag ner till stan för jag skulle skriva på lite papper. När det var klart gick jag hem till Jenny och drack litei kaffe och smasnackade lite tills hon skulle iväg. Då gick jag hem till mamma och så tog hon och jag en promenad till verkstar'n för att hämta bilen som var inne. Efter det åkte vi till ÖB (där träffade vi mormor och morfar) och sen åkte vi till Netto.
VI svängde förbi moster en stund (som inte blev en stund utan det blir någon timme) och tittade på den söta valpen de köpt.
 
Jag kom väl hem vid 19 tiden och var då dags att ta något att äta och sen har jag suttit i telefon med älsklingen hela kvällen.
 
 

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se