29 feb 2016

*HP*

29 feb 2016

Köpte denna för jag tyckte den var så snygg, istället för att ha den svarta "plattan" under ljusen. Köpte även en till sak i samma stil, men har inte tagit någon bild på den än.
 
 

27 feb 2016

Igår var det löning. Gjorde inte speciellt mycket förutom att betala lite räkningar.
På kvällen satt jag hemma hos en vän och drack lite vin och spelade kort. Känns verkligen som om vi håller på och blir våra föräldrar (fast vi dricker vin istället för te).
Idag har jag mest bara varit hemma och tagit det lugnt och målat lite.
 
 
Nu tänkte jag sätta mig och påbörja nästa uggla.

26 feb 2016

Tänk på det nästa gång..
 
Någon som kan? (jag vet!)

25 feb 2016

Det roliga är att det faktiskt finns folk som skulle göra detta....
 
 

24 feb 2016

JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!
 
 

23 feb 2016

Igår blev jag "klar" med dessa 2.
Vet inte riktigt hur jag ska göra med ögonen så just nu får det se ut såhär.
 
 
 
 

22 feb 2016

 
 
 

21 feb 2016

Var iväg och handlade lite idag.
 
Ljuslyktor, ljus slinga och nya krukor + lite till.

20 feb 2016

Satt och kollade runt lite på internet efter lite inredning och hittade några trevliga bilder på hur man kan göra.
 
 
 
 

20 feb 2016

Kollade på Mello igår och till det smaskade jag på lite:
 
Vispad grädde och hallon
 

20 feb 2016

Kände för att göra en somrig fjäril. Längtar mycket till sommaren för jag har en del planerat. Dock inte datum jag ska göra sakerna. Men det är endel jag ska hinna med.
Men det är inte många månader kvar så måste planera lite iaf.
 
 

19 feb 2016

Blev klar med denna 2 dagar efter jag började. Så jag klarade av det älsklingen sa till mig. Han tyckte att den blev snygg. Men jag själv tycker väl inte att den blev jätte bra. Den får helt enkelt duga. Den blev iaf väldigt färg glad.
 
 
 
 

18 feb 2015

Kom nyss hem från jobbet. Det var väl helt okej att jobbba kväll, men det finns inte så mycket att göra så jag går tillbaka att jobba dag i fortsättningen. Huvudsaken är väl att de andra hade det trevligt.
 
Har nu på kvällen pratat med älsklingen en liten stund och nu blir det att sova.

17 feb 2016

Medan jag satt och prata med älsklingen i telefonen så började jag att måla denna. Jag frågade han om hur lång tid han tror det kommer att ta för mig att måla klart den och hans svar blev då: max 2 dagar.
Så nu får jag se till att den blir klar innan dess.
 
 
Imorgon får jag en liten sovmorgon då jag ska jobba kväll.
 

7 feb 2016

Idag tog jag med mig Alexandra och åkte iväg till Rusta för att handla lite saker. Efter det så åkte vi till MAxi och sen Netto. På netto hittade jag ett sett med toaborste, tvålpump och en sak till som jag köpte. För jag behövde, eller kände för att köpa nytt.
Åkte hem efter det och lämna av mina saker och sen tillbaka till Alexandra.
Åkte hem sen på kvällen med 2st nygamla krukväxter som hon inte ville ha längre. Passar väl på att ställa de i fönstret hemma hos mig.
 
 
 
 
Dags att sova nu för imorgon blir det tillbaka till jobbet.
 

4 feb 2015

Måndag 1 feb - tyckte mina kollegor att jag verkligen inte såg bra ut, och att jag skulle gå hem. Men jag höll ut tills det var dags att gå hem.
 
Jag ringde 1177 igår och frågade vad jag skulle göra och de bad mig då att ringa till sjukhuset för mer info.
Jag ringde och knappade in mitt nr och blev uppringd vid 11.40. Fick ingen akut tid för det fanns inte. Och att jag får helt enkelt ha så pass ont att jag inte längre kan jobba fram till den 24 feb. De sa även om det blev värre skulle jag ringa 5 i 7 på morgonen för en akut tid...
 
Min smärta blev bara värre igår så efter jobbet åkte jag till akuten. Var där ca 16.50 och det blir min tur strax efter 17.00. Väl vid receptionen så säger bruden innanför luckan: "Vi kan inte ta emot dig för det finns ingen behörig läkare här just nu (notera att klockan är efter 17.00).. Du kan höra av dig till din vårdcentral. Varsågod, här har du numret på en lapp. Ring dit imorgon bitti."
 
Tisdag 2 feb - Ringer och sjukanmäler mig på jobbet, ringer därefter till vårdcentralen och ska bli uppringd ca kl 9.00.
När de ringt upp mig får jag till svar: "Vi kan ej ta emot dig. Du får ringa till sjukhuset 5 i 7 imorgon bitti för att få en akut tid."
 
Onsdag 3 feb - Börjar min dag med att ringa sjukhuset 5 i 7 på morgonen :"telefonkön är stängd, försök igen nästkommande vardag" KLICK!
Ringer igen kl 7.00 och innan jag får göra knappval, säger en liten röst: "har du kraftga smärtor, ring istället 1177".
Jag ringer 1177 och förklarar mina besvär och blir kopplad till vårdcentralen och de ringde upp mig 8.44 och säger: " vi kan ej ta emot dig, men du ska ringa dit eller dit."
Jag fick ett telefonnummer jag skulle ringa. När jag ringer kommer det igen en lite röst som säger: "numret du slagit har ingen abonnent"...KLICK!
 
Ringer tillbaka till 1177 och säger som det är att nu är jag rejält trött på att bli hit och dit sparkad som en boll i en fotbollsmatch. Jag blir då rekomenderad att ringa sjukhuset IGEN... Ska bli uppringd 10.35.
Nu skiter jag i detta tänkte jag och ringde min kära mor som kommer och plockar upp mig och kör mig till akuten.
Som tur var det ingen kö, men vi såg inte till någon där.
De sitter väl och FIKAR tänkte jag (jo för att det är jätte viktigt att FIKA, de tycker iaf vissa på mitt jobb).
Till sist kommer det en liten dam till recetionen och vi går dit och förklarar att jag har så pass ont att jag ej kan gå till jobbet, sitta osv. Även vilken resa jag har haft med mina telefonsamtal.
Hon i receptionen svarar då: "Vi kan ej ta emot dig för vi har ingen behörig läkare här just nu, de kommer efter kl 17.00..."(var jag inte på akuten i måndags efter klockan 17.00 men fick då höra att det inte finns någon behörig läkare efter kl 17.00?)
 
Men de hon sa att jag kunde göra var att gå till avdelningen där de behandlar mina besvär och prata med dom. Sagt och gjort. Sitta kan jag inte så står och väntar på att det ska bli min tur.
När det var min tur så fick jag berätta om allt igen för vad för mig kändes som 23843798 gången ungefär.
Efter jag förklarat så hade jag fått en akut tid till imorgon kl 10.30... (För 2 dagar sedan sa de till mig att det inte fanns någon tid ALLS förrän den 24 feb, hur tänkte de nu?)
 
Torsdag 4 feb -  Kom till sjukhuset till 10.30, men inte förrän vid 12 halv 13 var jag klar. Hade dock bara betalat parkeringen till 12.07, men det var inga problem.
Fick utskrivet 4 olika preparat. En av de ska jag bara ta i 5 dagar och resten en längre period.
Dyrt blev det iaf, men jag kankse slipper ha lite ont som jag nu haft i ca 2-3 månader.
 
 
 
 
 
 
 

3 feb 2016

Jag har tydligen kommit in en en målar period just nu.
 
 

2 feb 2016

 

1 feb 2016

Ännu en fin bild på soluppgången på jobbet.
 
 

1 feb 2016

Började tröttna på hur baksidan av min telefon såg ut så då målade jag till en ny.
 
 

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se