30 april 2015

Idag är det valborg. Hade inget planerat för utom att jag och mamma skulle åka iväg till Rusta och ÖB efter jobbet. Handlade hem lite saker, inget märkvärdigt.
 
Omkring 19 så ringde mamma och sa att vi skulle åka iväg och kolla på brasa. Men när vi kom dit så fick vi reda på att det inte blir någon brasa då det hade hänt en olycka och det fanns inga branbilar lediga ifall det skulle hända nått där vi var. Vi fick iaf lite fykkerier*
.
 
Bilderna tagina från en film som jag filmade.
* vi har alltid sagt fykkerier i våran familj.
 

28 april 2015

Mitt blodvärde var visst lägre än vad jag brukar ha så jag fick lite järntabletter med mig hem.
Gick en stund på stan med Melinda efter sjukhuset men hittade inget som fanns i rätt storlek. Det finns typ bara små storlekar, usch jag ska nog gå och fladdra med bröna *not*.
Fick även en kallelse till Hudkliniken, så dit ska jag den 20 maj så får vi se vad dom säger. Det gick ändå rätt så fort att få en kallelse från de jag var på vårdcentralen.
 
 

27 april 2015

Jobbat som vanligt idag och så kom mamma och hämta upp mig efter jobbet så körde vi först till Tuna Park och köpte en ny bikini (eftersom dendär babianrövläppen vägrar att lämna tillbaka), hittade dock ingen bra bh som passade och hade inte all tid i världen. Stötte även på moster inne på Cubus, så stod och pratade med henne ett tag innan mamma kom dit också.
 
Efter det så åkte vi till Ica Maxi och där blev det total stopp. Inget fungerade som det skulle och inte f-n kommer man ihpg 16st olika saker i huvudet som i vanliga fall kommer ut på en lapp. Jäkla maskin och vara trasig!
Efter mycket skit så gick vi in på ica maxi och handlade det vi skulle och sen åkte vi till Ica Ekängen där nästa problem kom. Självskanningen fungerade inte och jag blev hur förvirrad som helst. För varje vara jag tog så letade jag efter skannern,men en sådan hade jag ju inte.
 
Åkte till Hemköp var det sista vi gjorde innan vi åkte hem till mig. Och nu sitter jag här, hur trött som helst och har inte ätit, men jag måste gå och lägga mig för ska upp imorgon och efter jobbet ska jag lämna iväg lite blod.
 
Köpte nya skor, mascara och lite annat trams och en jäkla massa mat.
 
 

26 april 2015

Idag är det strålande väder. Blev upplockad av Johan c/o för att åka iväg och grilla, men först tog vi ta en sväng till Elgiganten.
 
 
Massor av god mat.

25 april 2015

Igår fick jag lov att gå ifrån jobbet vid 12 tiden för jag skulle till vårdcentralen kl 13. Det gick väl inte som jag hoppats, men läkaren skulle skicka remiss till 2 olika andra ställen för att se vem jag kan få komma till först. Hoppas att jag får en tid fort för jag känner inte direkt för att gå runt med "köttbullen".
 
Idag vaknade jag omkring 7.40. Jag kan verkligen inte sova länge längre. Jag är för van att gå upp tidigt. Så jag bestämde mig för att kolla runt lite på nätet och hittade vad jag sökte, så nu är allt bokat inför i sommar med älsklingen. Jag ska bara betala det och sen är det klart. Betala gör jag på måndag, sen är det bara att vänta till datumet så blir allt bra.
 
 

23 april 2015

Igårkväll tänkte jag att jag skulle kolla på en film som började kl 21.00. Men jag hann väl ungefär bara se halva innan jag somnade ifrån filmen.
Idag börjar jag jobbet 12 istället för kl 7.
Men sova länge idag gick ju inte speciellt bra. I vanliga fall går jag upp 5.20, men idag vaknade jag 7. LIte sovmorgon fick jag iaf.
 
Ska snart tvätta så jag har det gjort så slipper jag tänka på det när jag kommer hem. För när jag kommer hem blir det först något att äta och sen direkt i sängen för jag börjar jobbet imorgon igen kl 7.
 
 

22 april 2015

Idag var jag på gymmet igen, kändes rätt så skönt.
När jag kom hem tog jag en normal lång dusch och sen satte mig ner och åt lite mat.
Efter maten så pratade jag och älsklingen på skype och om våra planer inför i sommar och vi bestämde och för ett datum. Nu är det bara att boka så allt blir klart. Det är ca 80 dagar kvar och jag vet att tiden kommer att gå fort.
 
 

21 april 2015

På vägen hem igår så var det hur fint väder som helst. Synd bara att jag hade jackan på mig, höll på att smälta. Men när jag går till jobbet på morgonen så är det inte speciell varmt så då behövs en jacka.
 
 
 

21 april 2015

Igår efter jobbet gick jag ner till banken för jag skulle avsluta mitt konto som jag har där.
Jag slutade jobbet 15.30 och var på banken ca 15.50. De sa att det skulle ta ca 15-20 minuter tills det var min tur och det är väl helt okej.
Lite innan 17.00 så var jag klar på banken. Det tog ca 1 timme, men jag tog det bara lugnt, till skillnad från andra som satt där och väntade.
Det var folk som blev sura och börja gapa och klaga. Men det är ju så att olika ärenden tar olika tid och de enklare ärenden man har på banken kan få gå före de som är mer avancerade, men vissa förstår inte sånt.
 
 
 
Efter banken så gick jag till gymmet och var där i ca 1 timme.
 
 
 

20 april 2015

Idag bakade jag en "rör ihop kaka" med blåbär på. Till det så blandade jag ihop lite vaniljsås och vispad grädde.
 
 

20 april 2015

Igår var jag och mamma iväg och handlade och sedan hem igen och lämna av mina varor och sen hem till mamma för att äta tacos. Det var väldigt trevligt.
Efter maten tog jag och mamma en sväng till Ängsholmen.
När jag kom hem var det nästan direkt till sängen och sova.
 
Nu har jag frukost och massor av ost...
 
Nu ska jag inte äta tacor på ett bra tag, men gott var det.
 

19 april 2015

Lite humor (fattar man inte detta har man tappat sin humor)
 
 
 
 
 
 
 

17 april 2015

Idag kände jag för att baka lite mer så bestämde mig för att göra:
 
 
Denna uppskattades väldigt mycket. Inte bara på min avdelning, även på en annan avdelning då jag gick dit med hälften för jag fick en ingridiens från dom.
(omjagstavatfelsåskiterjagidetdåjaginteriktigtvethurmanstavar)

16 april 2015

Äntligen... Ny email...
 
 

14 april 2015

Bakning på G på jobbet. Rätt så najs att jag kan baka för det gör alla glada.
Detta var innan jag "kasta" in äppelkakan i ugnen.
 
 

13 april 2015

Kvällens middag för blir idag:
 
 
 
Från och med imorgon så har jag ändrat mina arbetstider från 7.30-16.00 till 7.00-15.30. Det blir både bättre för mig och andra om jag börjar klockan 7 istället.
 
 
 

4 april 2015

Igår var jag ledig från jobbet och var iväg till gymmet med Melinda och tränade lite.
Idag har vi varit hemma hos mormor och morfar på påsk middag. Det var mycket trevligt.
Nästa alla som skulle komma dit kom ungefär samtidigt, just efter vi kom dit så snubblar kusinerna med föräldrar + farfar in. Lite akward i början, men efter 5 minuter så står jag och Emelie och kramar varan och allt är förlåtet. Så himla skönt. För hon är ändå min kusin!
 
Innan jag blev hämtad av mamma tog jag ett bad och efter badet så märkte jag skumma utslag på mina armar. Vet inte vart de kommer ifrån, men jag misstänker att det är bubbelbadet.
 
 
Så på någon timme var utslagen borta så det var tur de.

3 april 2015

Fick en kofta av min mamma som jag tänkte ha på mig imorgon när vi åker till mormor och morfar på påsk middag.
 
 

2 april 2015

Nybakat på jobbet med vaniljsås.
 
 

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se