28 feb 2014

Länka en städprodukt du tycker är bra

Behöver nog inte länka en Damsugare för jag tror att alla vet vad en sådan är. Jätte bra uppfinning så slipper man gå runt med sopa och skyffel.

27 feb 2014

Om någon hälsar på oannonserat, får du skämmas för hur det ser ut hemma?

Jag skulle inte skämmas för det kommer aldrig att se förjäkligt ut hemma hos mig. Men o andra sidan så är det ingen som kommer oannonserat till mig. För det första så måste personen som kommer till mig ringa mig så jag kan gå ner och öppna dörren. Och är det någon som kommer oannonserat så kan jag göra ett val och inte öpnna min dörr.

26 feb 2014

Vem är det som städar hemma hos dig?
Det är jag som städar hemma hos mig då jag bor ensam, så det finns inte så mycket annat val om vem ska städa. Rätt skönt faktiskt för då blir det städat på det sett som passar mig.

25 feb 2014

 

25 feb 2014

Bryr du dig om hur städat andra har det i sina hem när du besöker dem?

Egentligen inte, men är det jätte stökigt så drar jag mig från att gå dit. Man vill ju inte bli smutsig. Men är det lite stökigt så gör det mig inget, det är inte jag som bor så och det är inte mitt val att ha det så. Hemma hos mig så försöker jag ha det rätt så städat för det är så jag vill ha det.

24 feb 2014

Vecka 9 - Veckans tema är Städning
Är du en organiserad person?

Det skulle jag nog säga att jag är. Jag vet vet jag har mina saker utan att behöva leta efter vad jag behöver. Jag kastar inte in saker i skåp eller så, utan jag ställer in det fint så det är enkelt att hitta det jag söker efter. fast på köksbordet kand et se lite stökigt ut ibland.

23 feb 2014

5 låtar du rekommenderar

Det finns en Youtubekanal som jag tycker gör bra mixer av låtar som jag rukar lyssna på.
Här är en av dom:
 
 

22 feb 2014

Hiss & Diss - Musik

Hiss: Det mesta med musik är bra. Jag lyssnar på den musik som jag tycker är bra. Är det inte bra så blir jag irriterad och får huvudvärk, så det får bli Dissen.

21 feb 2014

Tipsa om något intressant som har med musik att göra

Jag brukar bara sitta hemma och lyssna på musik, brukar inte gå och dansa så väst mycket, det var mer när man var yngre. Men det kan hända nu också, men då gäller det att det är BRA musik för att jag ska ha kul.

20 feb 2014

Om du fick spela vilket instrument du ville och vara grym på det, vilket blir det?

Jag kan spela lite Piano men jag skulle vilja bli mycket bättre på det än vad jag redan är, men tyvärr så har jag inget Piano eller en Keyboard. Det kommer med tiden om något år.

19 feb 2014

 

19 feb 2014

Berätta om ett härligt minne kopplat till musik

Det är svårt att koppla musik till bara ett minne, för musik kan få så många känslor att komma fram på en och samma gång, både glädje och sorg.
Vissa låtar får mig att gråta direk då låten är kopplat till något tragiskt, men vissa låtar kan få mig på så bra humör och då känner jag bara för att dansa, men bara när jag är ensam hemma.

18 feb 2014

Vad säger andra människor när du sjunger? (Kanske vågar du till och med visa ett klipp när du sjunger?)

Jag har inte hört vad andra har sagt och bryr mig inte så speciellt mucket då jag inte tänker söka till Idol eller något liknande. Skulle nog tippa på att jag låter förjävligt, men vem vet. Jag spelar faktiskt inte in när jag sjunger så detblir inget klipp när jag sjunger.

17 feb 2014

Vecka 8 - Veckans tema är Musik
Vad för slags musik gillar du?

Min musikstil/smak är väldigt bred. Jag kan lyssna på allt från rock och till lugnt musik. Språk spelar ingen roll utan det är hur själv musiken låter som jag tycker om.
Är det fel att skriva att jag tycker om att störa min granna med min bas så han blir galen och spelar hög musik han med. Men ajg håller mig till dagtid när jag spelar till skillnad från han som spelar mitt i natten när man ska sova.

16 feb 2014

5 bästa sakerna du vunnit

Jag kan inte komma ihåg att jag vinnut något som jag kan säga är bäst.
Denna vecka blev lite tråkig tycker jag då jag inte alls deltar i tävligar.

15 feb 2014

Hiss & Diss - Tävlingsregler

Då jag inte deltar i tävligar så an jag nog inte säga så mycke vad som är bra eller dåligt med tävligsregler.

14 feb 2014

Länka en tävling på internet som du deltar i just nu

Deltar inte i någon tävling.

13 feb 2014

Om man bara tävlar för att vinna äran, är det någon mening att vara med då?

Ja det är klart det är någon mening att delta i en sådan tävlig. Att vinna äran kan betyda så mycket mer än att vinna en sak.
Men nu deltar jag inte i tävlingar.

12 feb 2014

Vad är det allra sämsta du vunnit?

Det är väl på någon marknad eller nått närdet är vinst varje gång, så någon liten nalle eller sådant fult halsband som bara går sönder.

11 feb 2014

Vad tävlar du helst om?

Jag brukar inte vara med i tävligar för det sägs ev vinstskatt betalas av vinnare och det har jag ingen lust med. Så jag brukar inte delta i tävligar.

10 feb 2014

Vecka 7 - Veckans tema är Tävlingar
Har du varit med i någon tävling som visats på tv?

Det tror jag inte att jag har och skulle nog inte vilja det heller, tycker inte om att visas så speciellt mycket. Hellre att jag vinner nått privat än att det visas på TV.

9 feb 2014

5 saker som aldrig kommer in i ditt hem

Gäller detta bara saker eller gäller det personer också?
För det är flera personer som aldrig kommer få sätta ett hårstrå i min lägenhet. Men när det gäller saker så kommer jag inte på något just nu, men det finns säkert massor som jag aldrig skulle tillåta i mitt hem.

8 feb 2014

Hiss & Diss - Ditt hem

Hiss:
Köket är jag nöjd med för det är mycket större än vad jag hade förut i min lägenhet. Men är mindre nöjd med att jag bara bor i en etta, så jag har inget separat sovrum. Det vill jag verkligen ha, men var i akut behov av en lägenhet så det fick bli den jag blev erbjuden först helt enkelt. Jag klagar inte för det kunde vara värre. Barkaret är en stor HISS då det är jätte skönt att ta ett bubbelbad och bara ligga där.
 
Diss:
Som sagt att det bara et är etta och det inte finns ett eller två separata sovrum, och det finns inget balkong så det är väl det som är negativt med min lägenhet.

7 feb 2014

Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma

Nu läser jag ju inte direkt bloggar men det händer att jag klickar mig in på en blogg som jag följer. Tyvärr så har jag inte varit hemma hos henne så jag kan inget säga. Men har sett bilder och det ser fint ut.

6 feb 2014

Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?

Jag hade sparat massor från min barndom, men tyvärr så har det förmodligen hänt tragiska saker med dom. Så jag har faktiskt inte så jätte mycket så jag får väl välja mitt dop ljus som jag som tur har kvar. Nog för att det är gult nu efter nästan 26 år, men det gör mig inget. 

5 feb 2014

Vilken stil har du hemma?

Jag försöker attv ha det rent och simplet, men tyvärr är det lite svårt då ekonomin inte tillåter mig att köpa det jag vill just nu. Så får se lite halvtaskigt ut för tillfället. Men med tiden så kommer det att bli som jag vill ha det.
Annars har jag väl inget direkt stil, jag har inget tema så som leopard eller rosa.
Men jag saknar att ha något fint på väggarna men har inte hittat någon som jag vill sätta upp. Skulle vilja ha mer ljus, så lite hyllor skulle jag vilja skruva upp och ha massor av ljus. Så jag får väl gissa att det är nått ljus tema jag vill ha, riktigt mysigt.
Just nu ser det rätt så tomt ut.
 

4 feb 2014

Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?

Det tycker jag är respektlöst faktiskt. Men jag kan väl kanske förstå att folk gör det av nyfikenhet för sådana är vi människor, de flesta iaf. Vill de kolla i mitt skåp så är det väl bara och fråga och så kan jag välja om jag tycker det är okej eller inte, beroende på vem det är som frågar.

3 feb 2014

Vecka 6 - Veckans tema är Hemma
Hur ser ditt drömhem ut?

Det är svårt att förklara, att få en bild ifrån huvudet och att skriva ner hur jag vill hur det ska se ut. Men än på långa vägar är jag inte i närheten av hur jag vill att det ser ut här hemma, det kommer ta sin lilla tid.

2 feb 2014

5 slags statusuppdateringar / inlägg du stör dig på på sociala medier

Tänkte vara så knäpp att jag skulle kopiera några från Facebook, men jag hittar nog på några istället så ingen känner sig träffad.
Att skriva "God morgon alla" varje morgon och ingen gillar eller kommenterar är bara patetiskt även fast man har 400+ "vänner".
"Nu ska jag äta mat" ja men det gör väl alla, så kul att du vill dela med dig att du ska äta. Skulle vara lite mer intressant om man fick se en bild på det han/hon skulle äta.
Klassiskern "Fest?" förstår inte varför man frågar facebook om det är fest, varför inte skriva direkt till personer och fråga istället för vecka in och ut fråga alla när ingen kommer att svara ändå.
"Jag är uttråkad" jaha, men istället för att klaga över att du är uttråkad, gör något åt saken, dra en runk eller nått, skämt åsido, men försök att hitta på nått. Sätt på lite musik som man tycker om så blir det säkert lite roligare även om det är för stunden.
"Vem vill hitta på nått" var och varannan timme. Om ingen vill hitta på nått de 267 gångerna så tror jag ingen kommer att kommentera nästa 713 gångerna det skrivs. Det är bättre att skriva direkt till en person och fråga: vill du hitta på nått?
 Tror att man får ett snabbare svar om man gör så istället för att skriva en status.
 
Vad negativ jag låter här när jag sitter och klagar, men nu handlar ju inlägget om det jag stör mig på.

1 feb 2014

Hiss & Diss - Sociala medier

Hiss:
Som sagt det kan vara bra att hålla kontaken med de som inte bor så nära och de som man inte träffar så mycket.
 
Diss:
Att endel folk inte kan skilja på socialt och privat, att de skriver ut helt för privata saker och klagar allt för mycket. Orkar inte med negativa människor.

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se