31 maj 2014

Idag så har jag inte gjort så värst mycket. Åkte ner på stan vid 12 tiden och solade och sen mötte upp Melinda och gick runt med henne ett tag på stan och kollade runt. Handlade lite saker på Hemköp innan jag åkte hem. När jag kom hem så åt jag mat och sen var jag så himla trött så jag somnade lite och vaknade omkring 19 tiden skulle jag tro.
Nu på kvällen har jag pratat lite med älsklingen men han skulle iväg och dricka lite med sina kompisar så jag får väl låta han göra det, så kan jag passa på att kolla på Prison Break också. Just nu är jag på avsnitt 15 på säsong 4 så har egentligen inte så många avsnitt kvar.
 
Har börja fått massor av kommentarer på min channel också så det är kul. Är uppe i över 500 följare, men jag bryr mig egentligen inte om det eftersom jag tycker det är kul med det jag gör.
 
 

31 maj 2014

Hiss & Diss - Shopping

Hiss: Det är ju alltid kul att köpa nytt och ha på sig de för första gången. Och ännu roligare när andra kommer och frågar vart man köpt de.

Diss: Det är ju såklart att summan på kontot blir mindre eller att pengarna i plånboken blir mindre. Sedan om man hittat något man verkligen vill köpa och så finns det inte i rätt storlek, eller att man ej har pengar vid just de tillfället och när man har det så finns de ej kvar.

30 maj 2014

Länka en webshop du är inne på ofta

Jag brukar inte vara inne på webshop, eller handar inte alls från internet om jag absolut inte måste. Jag har lite problem med storlekar och måste därför prova kläder/skor innan jag köper dom. Storlekarna är så konstiga och det är alltid olika storlekar.

29 maj 2014

I måndags var jag på stan en stund och tänkte sola, men det hann jag inte göra så det gjorde jag i tisdags. Men i måndags så gick jag på stan med Patricia en stund för skulle kolla på mer klänningar och köpte 2st, och så 3st toppar.
Här är en klänning och en top som jag köpte. Resten kommer upp någon annan dag när jag känner för det, om jag känner för det.
 
 
 

29 maj 2014

Igår så gjorde jag väl inte så mycket på dagen, men på kvällen gick jag till Ica för jag skulle reklamera en vara som jag köpt och den var trasig upptäckte jag när jag kom hem. Efter jag var klar på Ica så mötte jag någon jag känner på parkeringen så jag stannade där och prata med små flickorna och sedan följde jag med dom till Campingen där de ska vara över helgen. Hjälpte lite att fica till förtältet till husvagnen och sen äta lite korv med bröd. Lekte lite med tjejerna också gjorde jag. Omkring 22.40 kom jag hem och det var ju inte det bästa vädret ute när jag gick hem, var lite kyligt.
 
När jag kom hem så kollade jag lite på Prison Break och sedan var det dags för mig att sova, trodde jag.
Grannen tyckte han hade det så trevligt att tro att han inte har grannar bara för att det är en röd dag idag så han spelade hög volym på någon mediaspelare så till slut fick jag nog och ringde jouren. Då var klockan 02.10 och klockan 02.40 var det tyst och jag kunde äntligen sova.
Nu är det andra gången jag ringer jouren mitt i natten för grannen ovan inte kan vara tyst mitt i natten. Hur många gånger behövs innan han måste flytta?
 
Tillägger att han spelar musik nu också så det hörs. Men nu bryr jag mig inte för det är inte på en sådan tid då det ska vara tyst.

29 maj 2014

Om du blev av med alla kort och kontanter utom en hundralapp i en hel vecka, hur skulle du klara veckan?

Jag skulle klara mig rätt bra för jag ser alltid till att ha mat hemma som räcker för minst 2 veckor. Så matväg blir det inga problem. Skulle säkert kunna hålla mig från att köpa kläder eller något sånt på 1 vecka.

28 maj 2014

Tänker du efter innan du köper något?

Ibland så gör jag det, men det jag köper är oftast något som jag behöver eller verkligen vill ha. Men om jag köper saker som jag bara vill ha så kommer jag att köpa massor me saker som egentligen inte hade tänkt.

27 maj 2014

Köper du hellre en dyr kvalitetströja eller fem billiga tröjor av sämre kvalitet?

Jag köper hellre flera tröjor av mindra bra kvalite till mindre pris än att köpa en tröja för flera hundra. Då känner jag att jag kan ha mer att välja på för mindre pengar.
Jag tycker det är kul att köpa kläder och köper då hellre flera kläder för samma summa som jag skulle kunna köpa ett klädesplag.

26 maj 2014

Vecka 22 - Veckans tema är Shopping
 
Shoppar du helst på nätet eller i butik?

Jag föredrar att handla i affär då jag kan prova och känna hur det jag nu ska köpa känns. Sedan är det så mycket enklare att gå tillbaka om man råkat köpa fel, eller om det skulle gå sönder.
 

25 maj 2014

Vaknade md huvudvärk idag och den har nästintill suttit i hela dagen så jag har mest tagit det lugnt.
När den kändes som mest så ställde jag mig och laga lite mat. Fysatan vad varmt det var att laga mat, men det  gar det värt för det blev hur gott som helst.
 
Hemmagjord potatismos, fläskfile som är gömd under bearnaisesås. Och till det blev det ruccola sallad med salladsost (tryvärr ingen bild på det).

25maj 2014

5 maträtter du skulle kunna leva på resten av livet

Ost såklart, men det är ingen maträt direkt.
Kyckling, tonfisk etc, sallad är något jag inte kommer att trättna på, speciallt inte nu på sommaren när det är varmt och man inte känner för att äta varm mat eller stå vid spisen hela dagen.
Kommer inte på så mycket, Jag är rätt så enkel med mat.

24 maj 2014

Nu blir det lite mer Desperata Hemma fruar och lite vanilj yighurt och jordgubbar.
 
 

24 maj 2014

 Hiss & Diss - Matlagning

Hiss: Jag tycker det är roligt att prova nya saker när det kommer till matlagning och bakning. Det blri inte alltid som man tänkt sig, men det är iaf kul att prova nya saker och inte göra samma sak om och om igen. Det är mer kul att laga mat till flera personer än bara till 1 person.
 
Diss: Jag har svåra problem att laga mat eller baka i ett kök där jag inte känner mig hemma, då blir det bara katastrof av allt. Jag känner att jag måste ha lite koll på vart alla saker är och att allt finns hemma när jag ska laga mat/baka.

24 maj 2014

Igår var jag nästan ute hela dagen. Började med att ja gick från hemmet vid 8.20 och tog bussen till sjukhuset och allt gick bra där. Sen så var det dags för ett litet möte på stan så jag tog en promenad till stan från sjukhuset. Kom lite tidigt till mötet, men det gjorde inget. När det var klart så ringde mamma mig och plockade upp mig vid polisen. Nej då, jag hade inte gjort något, men där jag var på möte låg nära polisen så det passade bra att hon hämta upp mig där.
Åkte och handlade lite mat, och sen hem till mamma för att ställa in det i kylen och efter det hem till mormor och morfar en stund och prata med dom.
Körde sedan iväg till TP och kolla runt där och efter 1-1,5 timme kom min bror dit också.
Jag köpte inget då jag redan har det jag behöver.
 
Kom hem omkring 5-6 på eftermiddagen och vilade i ca 1 timme och sedan blev det prat med sötnos resten av kvällen med lite Desperata Hemmafruar.

23 maj 2014

Tipsa om en dukning du tycker är snygg

Då jag inte brukar duka speciellt så är jag inte så insatt i det hela.

23 maj 2014

Uppe med tuppen idag, sitter just nu och äter frukost och efter det blir det duschen och börja fixa sig lite. 
Klockan är inre end 7 men det ska tydligen vara 16 grader ute.  Men det ska bli 10 grader mer så det blir på med klänning idag. 
 
 
 
 

22 maj 2014

 
Det glittrar jätte mycket ute i solen.
 

22 maj 2014

Idag tänkte jag inte göra nått förutom att tvätta nu på kvällen så att allt är rent till imorgon när jag ska iväg en liten sväng med mamma. Men så pratade jag med älsklingen om EU valet och att han skulle gå iväg och rösta, och kom på att jag inte röstat. Och inte visste jag riktigt vart jag skulle gå heller så jag hörde avmig till mig farbror så han fick hjälpa stackars mig, för lite handikappad kände jag mig också med våta naglar, som vägrar torka. Änyway, så röstade jag och sen följde med farbror till Lidl för han skulle köpa något där.
Hem och tvätta och sedan lägga på sista lagret av lack på naglarna.
Senare ikväll blir det någon film eller desperata hemmafruar som jag har börjat kolla på igen och äta paj.
 
 

22 maj 2014

 Om en produkt gått över på datumet någon dag, äter du den ändå?

Det beror helt på vad det är. Vissa saker kan man faktiskt äta fast bäst före datum passerat. Och de saker man kan frysa in håller sig ju längre om det är nerfryst än om det exempel skulle ligga i kylen eller i rumstemperatur.

21 maj 2014

Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Först så fick jag för mig att åka ner på stan och sola lite för det har jag inte gjort sedan i söndags. Precis innan jag skulle iväg så ringer en bekant och frågar mig hur man kopplar in modemet så man får trådlöst. Så det var bara att åka dit efter jag solat klart på stan. Var där i någon timme och kopplade in allt och ändra lösenord osv. Sedan var det dags att leka lite med småflickorna. Den yngsta satt som klister på mig, men jag klagar inte.
Omkring 7 skulle jag tro så började jag gå hemmåt men gick förbi Ica (som är åt helt fel håll egentligen) men jag var sugen på nått så det blev lite jordgubbar och hallon.
Tänkte göra en liten hallonpaj. Jordgubbarna äter jag som de är.
 

21 maj 2014

Finns det någon kombination av mat som du äter som andra tycker är lite konstig?

Jag är helt galen i ost och vad andra skulle tycka var kontigt eller lukta konstigt tycker jag är gott, när det gäller ost alltså.
Det finns ost som luktar förjävligt och smakar förjävligt, men det smakar så himla illa så att det är gott. Det är svårt att förklara.

20 maj 2014

Är du kräsen när det kommer till mat?

Kräsen är jag väl inte, men det finns saker jag totalvägrar när det kommer till mat. Jag tycker om att laga egen mat. Är lite främmande för att andra lagar mat för vet inte hur det kommer smaka. Sedan så har jag svåra problem att laga mat i ett kök som inte är mitt eget.

19 maj 2014

Har precis kommit hem från ungefär 1 timmes promenad. Gick till Vilsta och sedan broarna runt och in i Vilsta industriområde och sedan hem. Var rätt så skönt att vara ute och gå. Så det blir nog att gå lite imorgon också. Det är inte överdrivet lång och det tarbara 1 timme av min tid. Sen så är det ju så fint väder ute att man kan vara ute och gå hur länge som helst, men jag vill inte bli sjuk av att gå för mycket.
 
 

19 maj 2014

Vecka 21 - Veckans tema är Mat
Äter du tre riktiga måltider (frukost, lunch, middag) om dagen?

Jag brukar inte äta frukost, men det händr ibland att jag gör det. Annars brukar lunchen och frukost bli i ett. Middag äter jag omkring 17-20 och ibland så blir dagen helt annorlunda om jag exempel är ute och kör. Så jag kan väl säga att jag inte håller mig till frukost, lunch och middag.

18 maj 2014

Idag så gick jag ner till stan för att byta klänningen till en mindre storlek, men när jag kom dit så fanns den inte i den storleken som jag behövde, så det fick bli en annan färg och mönster. Lite tråkigt så jag egentligen inte ville ha svart/vitt, men bättre än ingen klänning.
Efter det gick jag och solade i ca 30 minuter. Skönt och ochtur är så ser jag inte ut som en kräfta.
Gick till Hemköp för att handla hem lite saker och när jag stod och vänta på bussen så kom farbror fram och stod och prata en stund innan bussen kom.
Klänningarna jag köpte:
 
Den sista var det jag bytte. Den jag först hade köpt var i blått mönster, men tyvärr för stor.
 

18 maj 2014

5 spel du rekommenderar

Jag kan rekomendera de spela som jagh ar spelat.
Left 4 dead är jätte kul om man tycker om att skjuta zombies, fast jag föredrar Left4dead ett. och inte 2an, kan nog ha med att gör att jag inte kan banorna som jag kan på ettan.
Monopol är ju en klassiker som man inte kan tröttna på, men man ska nog inte spela det för mycket heller.
Kung fu panda spelet har jag både till datorn och till xbox (om jag kommer ihåg rätt, eftersom mina spel är hos min pojkvän just nu) och har spelat det flera gånger och tycker fortfarande det är kul, även om det är från en barn film.
 
Kommer inte på några fler spel just nu för jag håller på med annat så som tvätta rent kläder så slipper man gå runt i smutsiga kläder.
 

17 maj 2014

Hiss & Diss - Spel

HIss:
Det kan vara kul om det är sällskapspel man spelar.
 
Diss:
Det är aldrig kul att spela med en som är en dålig förlorare.

17 maj 2014

Farbror ringde mig vid 10-11 och frågade om jag ville hänga med till fröslunda centrum för det var tydligen något där. Så det var bara att hoppa i kläderna och bege sig mot centrum. Tog visst lite för långa kläder för det var ju hur fint väder som helst.
Sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket.

16 maj 2014

Idag hade jag tänkt att gå ner på stan, men ville egentligen inte gå dit själv. Så till slut så blev jag hämtad här hemma och gick ner på stan med Allex och hittade 3st klänningar. Men tyvärr så var en av de förstor såska gå tillbaka och byta till mindre storlek.
 
Efter det så följde jag med hem till Allex och var där tills omkring halv 9, hem och äta för det hade jag tydligen inte gjort. Och så hade jag världens huvudvärk.
Pratade lite med älsklingenpå skype innan jag gick och la mig.
 
 

16 maj 2014

Tipsa om ett roligt mobilspel

Jag själv brukar spela Monopol och Subway Surfers, Det ät inte några andra spel jag spelar på mobilen. Jag använder mest andra appar som inte är spel.

15 maj 2014

Om du får chansen att fuska i ett spel utan att bli upptäckt, gör du det då?

Nej det tror jag inte att jag vill. Jag är ingen dålig förlorare så det gör inget att jag förlorar och det blir inte så speciellt kul om man fuskar hela tiden.
Kör med rent spel är vad som är kul.
 

14 maj 2014

Började min dag med att ta ett långt bad och efter det ringde min telefon och jag fick lite mer fart på mig än vad jag skulle haft.
Skulle bara lämnat in lite papper på stan, men nu var det en annan sak jag behövde lämna in också.
Först gick jag till de där stället jag skulle lämna in en sak och sen till InnOchFinn och skulle köpa rengöring servetter till mina glasögon, men de var slut så jag handlade hem lite annat istället, någon som jag ändå skulle köpa. Så det var inget onödigt.
Efter det så gick jag och lämna in de papper som jag från början bara skulle lämna in och sen börja jag bege mig på Tuna Park med Richo och hans flickvänoch deras son.
Köpte inget där även om jag letade efter en/flera klääningar till sommaren, men det fanns inte så många snygga. Får nog ta och köpa dom när jag är hos älsklingen istället. Finns mer affärer där än här.
Kom hem omkring 18.40 och då var jag så trött så jag tog en liten tupplur och nu senare på kvällen har jag kollar på What a girl wants som gick på tv.
 
 
Köpte doftolja, 4 nagellack och doftljus.
 

14 maj 2014

Är du beroende av något spel?

Beroende är väl lite att ta i, men jag spelar väl Subway Surfers på mobilen en gång om dagen och sen så blir det lite Monopol på mobilen när jag ligger i badet och latar mig. Men annars så är jag nog inte beroende av något spel. 

13 maj 2014

Vilka problem det kan vara ibvland att få hem ett litet paket som har kommit med posten. De jag fick de ifrån vet mycket väl vart jag bor men ändå skickas paketet till Ica på andra sidan stan. Jag behövde verkligen mitt nya modem då mitt jag hade skramlade när jag ick i närheten av det. Antar att något var sönder i det, för så fort jag skulle kolla lösenordet så tappade modemet kontakt.
Så varför inte skicka mitt paket till Ica som ligger ca 5 min ifrån mig? Ne då skickar de till ett Ica som ligger minst 45 min ifrån mig, för det tar ca 30 minuter att gå ner till stan och den Ica ligger bortom stan.
Som tur var fick jag låna farbrors busskort så jag kunde åka och plocka upp det.
När jag hade gått av bussen så såg jag att mammas bil var hemma så jag ringde henne och fråga om de var okej om jag kunde komma upp till henne en stund så jag satt väl hos henne i ca 1 timme innan jag gick vidare till Ica för att hämta ut mitt paket.
Efter det gick jag ner till stan och just när jag är vid mitten dörren utanför bussen så kör bussen iväg och jag fick vänta i 47 minuter på nästa buss. Dåligt batteri på mobilen hade jag också, men som tur räckte det tills jag var hemma. Hade 1% batteri när jag kom hem.
Men nu har jag iaf mitt nya modem (äntligen) och så ska jag skicka tillbaka mitt gamla imorgon så slipper jag betala för det nya.
 

13 maj 2014

Vad för slags spel tycker du mest om att spela?

Jag tycker om att spela allt från kortspel, brädspel till tv/datorspel.
Det är helt olika vad jag spelar. När jag spelar kortspel så är det oftast Chicago. Brukar även spela Monopol och det händer ibland att jag vinner och det händer ibland att jag förlorar, men lika kul är det att spela oavsett om jag vinner eller förlorar.
På mobilen spelar jag för det mesta Subway Surfers och Monopol med en "dator".
Tyvärr har jag inget xbox, men sötnosen har det så mina spel ligger hemma hos han, fast nu var det ett tag sedan jag spelade.
På datorn spelar jag:
 
 

12 maj 2014

Veckan 20 - Veckans tema är spel
Är du en dålig förlorare?
Jag skulle inte kalla mig själv som en dålig förlorade då jag förloade sist jag, älsklingen, min vän och hennes pojkvän spelade Monopol. Jag hade det kul ändå.
Tycker det är lite löjligt att vara en dålig förlorare och ännu mer att skylla på andra om man gjort misstag.
Har man förlorat, gå vidare och var glad. Gör man misstag, gå vidare och skyll inte på andra. Vissa lär sig av sina misstag och andra inte.

11 maj 2014

 
 

11 maj 2014

Idag har jag försökt mig på nått som jag aldrig gjort förut, eftersom jag aldirg varit förtjust i det innan. Det har kommit på senare tid (ca 1-2 år tillbaka) att jag tycker om. Men för ca 3 år sedan så fattade jag inte grejjen med dom. Jag menar såklart vårrullar, så jag ställde miug i köket och började laga hellt enkelt, så som jag trodde man gjorde. Tycker inte det blir bra om man följer recept.
 
 
Jag tycker dom smakade bra.
 

11 maj 2014

5 magiska varelser du önskar fanns på riktigt

Jag är väldigt fascinerad över lejonet Aslan i filmerna Narnia och går helt enkelt gåshud när han kommer in i bild. Så om han kunde komma hit och gosa med mig. Men nu vet jag ju att det inte är ett riktigt lejon utan det är en maskin som gör hans rörelser. Han är mamgisk för mig.
 
Jag kommer faktiskt inte på något mer just nu.

10 maj 2014

Idag åkte jag och mamma till olika loppisar för hon var ute efter något speciellt, som hon till slut hittade så jag hoppas att hon blev nöjd sen när hon kom hem.
Jag hittade en doftolja värmare som mamma köpte till mig. Den kankse inte är den finaste som finns, men den var heller inte den dyraste.
 
 
Efter vi hade varit på loppisar så åkte vi och handla lite på Maxi och sen till New China Trading för att hämta hem lite saker så man kan göra vårrullar.
 

10 maj 2014

Hiss & Diss - Övernaturligt

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Allt har ju sina för och nackdelar.

10 maj 2014

idag så är det den 10 maj för er som inte vet det. 4 månader med älsklingen idag och jag ska iväg med min mamma på lite loppisar idag.
vaknade gjorde jag för ungefär en timme sedan. sen dess har jag sminkat mig och fixat mig lite så jag är redo att gå ner när mamma och bilen står där ute och väntar på mig.
vet dock inte vad jag ska ha för kläder på mig, men det är ju ca 1,5 timme kvar tills mamma ringer och säger att hon är på väg.

9 maj 2014

Började dagen med att göra dessa, men jag blev inte helt nöjd så jag tog bort det rätt så snabbt. De med vit bakgrund tycker jag blev bäst.
 
Så dessa blir det att ha ett par dagar.
 

9 maj 2014

Jag har ju glömt att berätta att min älskling köpte skor åt mig när jag var hos han sist, och så köpte jag ett par skor till mig själv för jag blev helt kär i dom.
De här köpta han till mig:
 
Dessa köpta jag till mig själv:
 

9 maj 2014

Tipsa om något övernaturligt som fascinerar dig

Det är nog inget jag går o tänker på. Vad som är övernaturligt eller inte. Utan jag försöker att leva i nuet, Vad som händer nu och inte vad som kommer att hända.

9 maj 2014

Igår bestämmde jag mig för att åka ner till stan och hämta mina glasögon som hade kommit så det var bara för mig att hämta dom. Så nu måste jag bli van att ha glasögon på mig hela tiden. Men enligt optikern som jag gick till först så behöver jag bara ha de när jag sitter vid datorn, tvn eller när jag använder mobilen samt läser. Men hos den andra optikern som jag köpte glasögonen hos sa att det skulle vara bra om jag använde de närstintill alltid.
Så nu är jag också ett mega mongo med glasögon.
Efter det så gick jag in på H&M och köpte nagelborttagningsmedel och hårklämmor för presentkortet jag hade. Så där slapp jag betala något.
Satt och kollade på Eurovision song contest semifinal 2 igår och kan ju säga att det inte fanns ett enda bidrag med där som jag tyckte var bra. Får hoppas att det finns några bra på lördag när filnalen är. Vad jag vet så är ju iafv Sannas låt helt underba, så hoppas på den hon får många poäng. Men helst att hon vinner, men jag tänker inte rösta något.
Samtidigt som jag kollade på det igår så pratade jag med älskningen på skype. Efter det var slut på tv, så blev det lägg dags för mig för jag hade haft ont i huvudet sedan kvällen innan.
 
Just nu sitter jag och lyssnar lite på musik och målar naglarna och ska väl snart ta en liten paus för att äta frukost och sen fortsätta lite, så får se senare hur slut resultatet blir.
 
Yes, jag är lite mongo, men jag bryr mig inte. Är ändå nöjd över mina manliga glasögon.

8 maj 2014

Hur svårt kan det vara att beställa lite nya p-piller? Tydligen så är det väldigt svårt i denna handikappade stad som man bor i.
Började med att skicka iväg ett mail fredagen 2 maj då jag ej hade tillräckligt för att ringa (kostar ju fyhelvete att ringa och jag hade ca 5 kr kvar att ringa för, och visst så var de borta efter 30 sekunder). Fick svar den 5 maj om att jag måste ringa ett telefonnummer och att de ej kan hjälpa via mail, men varför har de då funktionen mail på deras hemsida som man dessutom måste logga in med Bankid.
Ringer idag på det nummer som stod i svaret jag fick 5maj, och efter alla allternativ är upplästa och jag gjort mitt val så blir jag bortkopplad för tydligen så finns det ingen tid. Nehe, men då provar vi ett annat nummer och samma sak händer där. Loggar in på deras hemsida med Bankid och försöker boka en tid där, men det finns inga tider alls. Gick så pass långt fram i kalendern att det fortfarande står: "Inga lediga tider denna månad." i juni 2015!!!
Ringde till 1177 och frågade hur man ska gå till väga för att förnya recept, och fick då ytterligare ett nummer att ringa. Och när jag ringder det så kommer jag till någon ortoped!!!
Då kände jag att jag inte längre kunde vara trevlig och sa som det var att jag blivit sparkad som en boll hit och dit bara för man snart är utan piller. Så snäll som hon var så kopplade hon mig till ett nummer som FAKTISKT fungerar och så blir jag uppringd imorgon bitti omkring 8 tiden. Sen lär det väl ta ca 3 månader innan man får komma dit.
 
Så det var mitt mobilsaldo som gick åt pipan bara för att inte de kan skriva ut rätt nr på en gång, utan man måste ringa till 5+ olika nummer innan någon snäll jävel svarar och kopplar rätt.
 
Inte nog med det så krånglar mitt mobila Bankid så det skriker om det. För någon dag sedan så kom ett felmeddelande upp att jag måste beställa ett nytt Bankid, så det gjorde jag för 3 dagar sedan. De jag hade var giltigt fram till 2016 så det var inte så att giltighetstiden hade gått ut.
Beställde ett nytt och igårkväll så kväll så kom samma felmeddelande upp, att jag måste beställa ett nytt (efter bara 3 dagar!) när giltigheten var fram till 2017. Så fick kontakt support för Bankid också, så hoppas att de löser problemet nu.
 
 

8 maj 2014

Om du fick ta reda på sanningen om en enda övernaturlig och oförklarlig sak, vad skulle det vara?

Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ta reda på för det finns så mycket man skulle vilja få reda på.

7 maj 2014

Vem är gud enligt dig?

En liten gubbe som sitter uppe bland molnen och kolar ner på oss här.
Nedå, men jag vet faktiskt inte. Jag är inte så värst troende. Finns det en Gud så finns Helvetet också.
 

7 maj 2014

Idag har jag massor att g;ra och endel har jag redan gjort. Snart blir det iväg till bussen och till tågstationen för att ta tåget mot S-näs. Hoppas jag hittar dit jag ska för annars kommer jag försent. Jag har redan packat väckan som jag ska ha med mig, men bussen går inte förrän 11.38 från min busshållsplats. Så får se till att gå ca 10 minuter innan för det är en annan buss jag ska åka med än den som går utanför hos mig, för den går inte förbi tågstationen.
Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra idag, och att jag inte kommer att bli allt för upprörd då jag egentligen inte vill åka dit, men det är ett måste just nu. Jag vill bara få ett slut på detta.
 
 

6 maj 2014

Tror du det finns aliens på jorden?

Nej, kanske inte på jorden, men någonstans där "ute" finns det liv tror jag. Jag tror deffenetivt inte att vi är ensama att ha ett liv. Men i vilken form och hur många det är har jag ingen aning om och kan inte föreställa mig det heller. Men helt klart tror jag på att det finns något slags liv där ute. 

5 maj 2014

vecka 19 - veckans tema är Övernaturligt
Har du sett något övernaturligt någon gång?

Det vet jag inte. Kanke att jag har, men det är inget jag tänker på just nu. Är rätt så trött och har mega jätte ont i ryggen. Så om något övernaturligt kunde komma och fixa till min rygg vore jätte bra.

4 maj 2014

5 jobb du inte skulle vilja ha

Jag skulle inte vilja jobba på en arbetsplats där mitt arbeta inte är uppskattat. Det är vad jag kans säga iaf. Jag har provat på det och det gav mig ingenting bra.

4 maj 2014

Jag fick ett litet fat av min farbror här om dagen och det passar ju perfekt att ställa mina ljus på som jag köpta när jag var på Ikea.
 

3 maj 2014

Hiss & Diss - Arbetslivet

Hiss:
Man ska ju självklart trivas på sitt jobb för då tycker man det är roligare även om arbetet i sig kan vara tråkigt. Har man bra arbetskamrater så kan det väga upp det jobb man gör som man tycker är lite tråkigt.
Man kan när som helst ändra inriktigt och byta jobb om man har ett jobb.
 
Diss:
Det är inte många som får chansen att visa att de vill och att de kan göra ett jobb. Man ska helst vara 23 år och ha minst 5 års utbildning och 3 års erfarenhet inom yrket. På ett sådant tänkande så finns det inte någon som passar till de jobb.

2 maj 2014

Tipsa om något som har med ditt jobb att göra

Då var vi här igen, jag har tyvärr inget jobb och kan då inte skriva så mycket.

2 maj 2014

Vad som stod på schemat idag var:
Blodgiving
Hanlda med mamma
 
Men när mamma kom och hämta upp mig och när jag körde iväg så frågade hon om jag behövde köpa nått på City Gross, men det behövde jag inte, men jag sa ändå att vi kunde åka dit för då kunde vi gå till Ikea.
Så efter jag lämnat lite av mitt blod så körde jag iväg mot Västerås, så först gick vi in på Ikea och handlade lite ljus, och sedan till City Gross.
 
Körde sedan tillbaka till hemstaden och både ica maxi och ica ekängen för att handla hem lite varor då jag knappt hade något hemma (kändes det som). Efter vi var klara på ekängen så gav jag mamma nyklarna till bilen och sa att jag var för trött för att köra. Hade då kört sedan 9 tiden och klockan var väl omkring 15 tiden då.
 
Kom hem och packade upp och ställde in allt där de skulle vara. Fick ordna om lite i frysen så allt skulle få plats.
 
Här är ljusen jag köpte. Doftar jätte gott.
 
 
Hittade små söta metall askar inne på City Gross. Det var några tabletter i dom som smakade rätt så fruktigt, men det var för askarnas skull jag köpte dom. Jätte söta, med en liten bling sten på.
 
 

1 maj 2014

 

1 maj 2014

Om du fick välja helt fritt, vad skulle du jobba med då?

Det är jättesvårt att sitta på rak arm och skriva ett jobb som man skulle bilja jobba med. För jag vet inte vad jag vill jobba med än. Jag har lite tid kvar att fundera på det och jag kan vidareutbilda mig eller välja ett nytt spår att inrikta mig på för jag tror inte jag kommer att avsluta mitt liv än på många många år.

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se