31 mars 2015

Kvällens mat blev lax med creme cheese i och lite annat.
 
 

31 mars 2015

PANIK, när jag kom till jobbet imorse. Det fanns inga byxor i min storlek rena. Inte heller t-shirt. Men fick lov att ta en t-shirt i storlek XL - En fin lite klänning med mina vanliga jeans fick det bli idag.
Men som tur var så kom ledningen upp med 2 åar byxor till mig efter lunch så det var bara att gå ner och byta om.
 
 

30 mars 2015

Hahaha. Jag skrattade nästa ihjäl mig när jag såg och läste detta. Då jag har ca 500 bilder på min telefon just nu och ca 10-20 st är på mig själv så är det väl rätt så enkelt att ta mer selfies än vad jag gör. Så det är ca 2-4% av alla bilder som är selfies i min mobil.
 
Nu ska jag iväg till jobbet.

29 mars 2015

Idag åkte jag, mamma och mammas vän hem till min mormor och morfar p lite fika och prata lite. Det var mycket trevligt, ska tillbaka till mormor och morfar nästa helg på påsk middag. Hoppas det blir trevligt, för släkten har inte varit samlad sedan jul 2013.
Förra året så bestämdes det att det inte skulle vara något stor firande, så då passade jag på att fira jul någon annanstans.
 
 

28 mars 2015

Idag så blir det storhandla så jag har massor av mat och lite andra saker.
Handlade för totalt 1315.36 kr (Fick 105.55 kr i rabatt, så om jag ej fick det skulle de totala bli: 1420.91 kr)
 
 

22 mars 2015

Åkte iväg med mamma en stund idag och handlade lite. Vi hittade en liten rolig sak. Förstår inte riktigt vad de menar.
Någon som vet vad som menas med innehållet: "medfödda" och "en roman" ?
 
 

22 mars 2015

Köpte en tröja för 3 dagar sedan. Jätte skön är den och den är lite längre än vanligt så passar jätte bra till leggings.
 
 

21 mars 2015

Denna dag började väl helt okej.
MEN......
Omkring 15.40 så fick jag nog av min granne som spelade för hög musik och ringde jouren. De skulle höra av sig till Securitas och be de komma och lyssna.
Jag gick ut och ser då en brud (kärring) med systembolagets påse går mot min dörr och tänker fyhelvete inte en till person till min granne, men riktigt så var det så.
Från början så var det bara min granne och hans lilla kompis som var hos han. Nu betyder det att de kommer att vara 3 pers som kommer skrika och gapa.
 
 
Securitas ringde upp mig omrking 17.10 och frågar mig om de fortfarande håller på, men just då var det inte så mycket gap och skrik eller hög musik. Det händer alltid så att när de ringer tillbaka och frågar om de fortfarande har hög volym så har de ej det för det tar sådan lång tid för de att ringa tillbaka.
 
Omkring 18.00 så kommer det en fjärde person som ska upp till grannen ovan och gapa och skrika. Inte nog med det, omkring 18.51 så hör jag att någon tar tag i mitt handtag till min ytterdörr men den är låst varpå personen sätter in nyckeln som denne har med sig och försöker ta sig in i min lägenhet varpå jag ringer polisen och ber de komma ut och ta tag i besökarna som är hos min granne för så här ska det inte vara. Man ska inte behöva vara orolig att hans besökare försöker bryta sig in hos mig.
 
Polisen skulle skicka ut en patrull, men vad jag vet så kom de aldrig någon för just i detta så var det ett annat lägenhetsbråk i området så de valde väl att åka dit då det var en kvinna i 50 års ålderna som blev knivskuren.
 
 
Detta var då personen som drog i mitt hantag och försökte ta sig in i min lgh. Men innan allt de hände så ser jag när han är på väg in till min granne. Står utanför då vi ej har kod så han kommer ej in. Jag går ut och han säger Tack. Men jag stänger dörren bakom mig då denne person ej ska till mig och jag ej bjudit in han.
Så ställer han sig och börja skrika på mig att jag ska öppna, men jag bara ignorerar han. Då får han helt enkelt ta upp sin telefon och ringa upp och be någon hos min granne komma ner och öppna vilket de gjorde också.
 
 
 

17 mars 2014

Jag började min praktik i torsdags och det har gått bra. Idag så åkte älsklingen hem medans jag var på min praktik, det var inte speciellt kul. Men han gjorde mig sällskap dit på morgonen och så kom han tillbaka när jag hade min lunchrast.
Efter praktiken så gick jag ner till gymmet som ligger mitt på stan och var där i ca 45 min.
Efter det var det bara att gå hem de ca 2.5 km det är hem från stan.
När jag kom hem så var det såååååååå tomt och tyst. Såg i köket en jätte söt lapp som var till mig. Därav tar jag bort endel av det (privat).
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

14 mars 2015

Idag blir det tacos (och förmodligen imorgon igen).
 
 

12 mars 2015

Just random
 
 
Män borde verkligen prova detta!
 

9 mars 2015

Idag skulle jag egentligen börjat min praktik, men eftersom jag är magsjuk eller har maginfluensa så skippar jag det. Ringde imorse och sa som det var och att jag skulle höra av mig när jag var på benen igen. Förmodligen så var det pga kyckligen vi åt i lördags för både jag och älsklingen blev dåliga, fast jag tog mest skada. Jag har varit sängliggandes (detta skrivs nu i efterhand när jag är frisk).
 
Gott var det, Hemagjorda kycklig nuggets. Men vet inte hur lång tid det kommer att ta innan jag vågar äta kyckling igen.
 

7 mars 2015

Lördag och uppe med tuppen för idag har jag och älsklingen blivit bjudna på hotelfrukost. Bara och duscha och göra sig iordning. Mamma kommer och hämtar upp oss för att ge oss skjuts och sen tar vi bilen resten av dagen medans hon är på jobbet så kan vi också passa på att städa pärlan lite.
 
 
Måste bara visa dessa igen, Bakade på Syndbyholms slott. Munorgasm!
 
 

6 mars 2015

När vi kom och hämta mamma på jobbet kväll igen så kom hon ut med massor av gott gott!
Man är inte ett dugg bortskämd ibland.
 
 
 
 

4 mars 2015

Idag har vi inte gjort så jätte mycket. Lämnade mamma på jobbe och sen så tog vi bilen hem till Johan och hämta tvn som vi skulle köpa. Äntigen står den hemma hos mig. Så nu kommer även en helbild på hur bokhyllan ser ut som jag fick av Johan. Jag är nöjd hur det ser ut. Tvn är dock lite förstor och får ej plats så den sticker upp lite över kanten, men det gör inget.
 
 
Ska snart åka iväg och hämta upp mamma på jobbet när hon slutar.

3 mars 2015

När jag vaknade idag så var det lite vitt ute, men jag tror det försvinner rätt så fort, för det var inte så mycket.
Ikväll så kommer älsklingen hit så då blir det lite god mat. Orkar tyvärr inte laga maten själv, så köpte färdiglagat (fy skäms på mig, haha)
 
 
 
 

2 mars 2015

Idag bestämde jag mig för att göra lite ljus från gamla ljusstumpar (som blivit över i ex värmeljus)
Målade en konservburk så ser den inte så ful ut, men blev inte riktigt nöjd.
 
 
 
Denna gjorde jag bara om, då det hade brunnit snett.
 

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se