31 maj 2015

Åkte iväg en sväng med mamma för att handla hem lite (10st) kvarg med hallonsmak. Ville helst ha passionfrukt, men den var slut. Provade den med nötchoklad förut, för jag hade hört att den var god, men fyf*n vad jag inte tyckte om den.
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet efter "5dagarshelg". Det är jobbigt ibland att vara ledig.
 

30 maj 2015

Kände för att baka lite.
2 äggvitor
Mald sötmandel (kan skippas)
Grädde
Hallon
 
Svårare än så var det inte.
 
 

28 maj 2015

Idag var jag på sjukhus igen. Läkarbesöket var kl 9.00 och fick inte alls vänta länge innan jag blev inkallad till läkaren. Det tog henne inte mer än 5 min förrän hon bestämde sig för att jag behöver in på op, redan inom 1 vecka.

Efter det så kände jag mig inte direkt på det bästa humör så jag ringde till jobbet och sa att jag ej kommer idag.
 

28 maj 2015

 
 

23 maj 2015

Vakna tidigt på en lördag för ska skjutsa mamma till jobbet och sedan låna hennes bil över dagen.
Vi började med att åka till Västerås och äta lite Brunch på IKEA. Men när vi kom till parkeringen så snubblar jag öven en onödig gatkant som egentligen inte borde vara där och gör världens vurpa ner på marken. Måste sett väldigt kul ut.
Älsklingen sprang fram till mig och försökte hjälpa mig upp, men de sket väl jag i för det enda jag brydde mig om var min väska och telefon som flög. Och så hade det precis börja regna så jag ville bara iväg till under tak.
 
När vi väl stod under btak kunde jag skratta åt det hela för det måste sett väldigt roligt utnär jag ramla.
 
Nu känner jag mig handikappad.
 
 

21 maj 2015

Hann nästintill bara hem och duscha och sedan var älsklingen här. Tiden gick ju jätte snabbt.
 
 

20 maj 2015

Idag har jag jobbat mellan 7-12 och sedan tog jag mig till sjukhuset. Det var inte speciellt kul, men ibland så måste man. Fick lokalbedövning och så tog de bort en del av mig och skulle skicka in på LAB.
 
Efter sjukhuset tog jag bussen hem för jag orkade inte direkt gå hem, och när jag kom hem så började jag städa lite.
NU ska jag gå och lägga mig.

19 maj 2015

 

17 maj 2015

Idag vakande jag omkring 7.45 och började min dag med frukost och sedan dess har jag städat en massa och lagt alla papper som bara låg och "skräpa" iordning.
Jag har även hunnit kolla lite på en film som jag bröjade på häromdagen, har fortfarande ca 40 min kvar på filmen.
 
Idag är det min sista lediga dag så jag får väl ta vara på den och absolut inte göra ett piss.
Imogon blir det upp tidigt vilket betyder att det blir sängen tidigt ikväll.
 
Igår var jag och mamma hos Johan c/o och grillade och umgicks med alla. Mamma satt och höl på med (se bild) medan vi andra åt för hon hade redan ätit.
 
Fast denna gjorde jag. Passar perfekt till nästa helg.

15 maj 2015

Började min dag med att börja tillaga cheesecake och lät den stå i ugnen i ca 40 min och så kokade jag ihop lite hallon som jag skulle ha på. Det blev jätte gott (även fast den blev lite bränt på toppen och väldigt tunn).
 
 
När jag låg och vilade efter jag hade ätit upp min potion så ringde mamma och fråga om jag skulle med till ikea.
Ca 30 min är vi på väg. Det var rätt lugnt på vägen idag, men när vi kom fram till DollarStore så vardet dessvärre inte så lugnt längre. Det var rätt mycket folk där.
Efter DollarStore körde jag till ikea och så gick vi in där och handlade det vi skulle (massor av ljus) och lite annat. Tog en tur till TGR och handlade en liten onödig sak skulle många tycka men inte jag.
Det sista vi gjorde var in på CityGross och handlade lite där innan det var dags att köra hem. Men på¨vägen hem kom mamma på att hon ville kolla på kossorna så hon sa till mig att svänga av. Blyga kossor, men söta var dom.
Kom hem omkring 18.30 och tur var väl det för min tväöttstugetid började kl 19.00
.
 
Massor av ljus och massa vin drickande i sommar med älsklingen.
 

14 maj 2015

Har precis kommit hem från mamma. Var iväg och handlade med henne och sen hem till henne och åt middag och snackade och kolla på gamla Robert Gustavsson klipp på youtube.
 
 

14 maj 2015

Jahapp då är det dags igen (såklart eftersom det är en röd dag och man är ledig och inte behöver gå upp tidigt!):
 
Ringde alltså jouren 06.05 och blev upprigd av securitas 16.35 och då var de utanför. Passade på att gå ut i trappen för att höra om de knackade på hos upstairsgrannen. Mycket riktigt så knackade de på för att han före ett liv, precis som han hade gjort tidigare då han väckte mig.
När han öppnade dörren så började han på att skylla ifrån sig på en massa saker. Vakten sa till han att han stör sina grannar och att han ska vara tyst. Hans svar tillbaka på det var att han precis har vaknat och satt på sin tv på HÖG volym.
Om han nu hade precis vaknat, hurihell har jag då blivit väckt av hans volym på musik/tv  innan 06.00. Logiken fungerar inte direkt där.
 
 
Det kom inte bara 1 bil utan 2.
 

13 maj 2015

Både i måndags och idag har jag varit på info möte. ÄNTLIGEN så är alla 4 info möten avslutade och jag kan återgå till normala arbetsdagar. Det är så jobbigt att gå till jobbet efter mötet, inte för att jag är trött. Utan mer för att det inte blir något flyt i det hela.
Hade en rätt så lugn dag på jobbet efter mötet idag, men det gör inget.
Efter jobbet så la jag mig i "ugnen" ca 20 minuter och sen hem igen.
 
 
 

13 maj 2015

HAGEL!!!
Det låg kvar en bra stund efter det fallit.
 

11 maj 2015

 
Klicka på bilden
 

10 maj 2015

Nevermindwhatdayitistoday

9 maj 2015

För ungefär 1-2 veckor sedan bestämde jag och mamma oss för att vi skulle gå ut till Harrys den 8 maj (igår) och kolla på när General Knas för han skulle sjunga.
Mammas kompis förstod inte riktigt vad som menades med knas, så han fick förklaringen att det är ungefär samma som knäpp. Så då gick han runt och sa General Knäpp. Oavsett om han är knas eller knäpp så är han helt underbar när han sjunger.
 
 
Bild tagen från en video som min mor spalde in.

6 maj 2015

Jäkla bälte och bli förstort för mig, nästa hål är också lite för stort. Snart dax att slå slag ett nytt hål.
 
 

6 maj 2015

Vilken nöt! Fick ett meddelande på whatsapp om att jag inte skulle missa chansen och att jag skulle trycka på någon länk. Numret kom ifrån china och meddelandet stod på svenska. NEEEEJ tack - radera utan att läsa skiten.
 
 
 

6 maj 2015

Idag var det info möte igen och det slutade vid lunch, precis som igår. Det regnade som tusan imorse när jag skulle gå till stan så jag bestämde mig för att ta bussen. Jag har inte åkt buss på flera månader och det är någon jag helst vill slippa. Det är dyrt och folk är otrvliga och så känner jag mig väldigt blek (mostofthetime). Tur då att jag ska sola efter jobbet.

5 maj 2015

Idag var jag på info möte och det var väl helt okej. Mycket viste jag redan om men endel saker var bra att veta osv. Efter det gick jag som vanligt till jobbet och jobbade resten av dagen med huvudvärk. Kom hem omkring 15.50 och gick och la mig direkt för att vila bort värken. Men efter 1 timme utan att det blev bättre gav jag upp. Hungrig var jag också, men kände inte för att laga någon mat så jag tog lite kwark och lite keso och tillbaka till sängen.
Omkring 20.00 fick jag nog och tog ytterligare 2 värktabletter till och en liten annan halv tablett. Lyckades somna ganska direkt och vaknade nyss (23.26) och värken var borta, så skönt.

2 maj 2015

Hejdugladetaenspadeochgrävnerdigsåjagslippersedig!

2 maj 2015

Så fort som jag tog bort lösenordet för min blogg så var det *någon* som besökte min blogg som en stalker. 1 unik och 13 sidvisningar, vilket betyder att det är endast 1 person som stalkat runt 13 sidor.
Undra vem det kan vara?
 
 
Inte för jag bryr mig om hur många eller några som kollar eftersom jag skriver för min egen del.

RSS 2.0


© 2009-2016 www.romiinap.blogg.se